LOADING...

Mina

Mina

MINA
Price
€ 0,5755
-5,73%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#103
Market cap
€ 680.54M
Volume (24h)
€ 23.19M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Mina

Wat is Mina protocol?

Mina is een blockchain-platform dat bekend staat om zijn lichtgewicht en schaalbare infrastructuur. Het stelt gebruikers in staat om transacties en slimme contracten uit te voeren zonder dat er veel opslagruimte nodig is, wat de decentralisatie en veiligheid van het netwerk vergroot.

Investeren in Mina protocol

Maak kennis met het revolutionaire blockchain-platform en investeer in Mina bij Knaken. Met Mina kun je profiteren van de krachtige mogelijkheden van blockchain zonder dat er veel opslagruimte nodig is. Dit vergroot de decentralisatie en veiligheid van het netwerk en maakt Mina een van de meest innovatieve projecten in de blockchain-wereld. Mina heeft al veel aandacht getrokken van investeerders en experts in de blockchain-industrie. Mis deze kans niet en investeer in de toekomst van blockchain met Mina. 

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Mina te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Mina te kopen.

  Je kunt Mina selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Mina kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Mina kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Mina te kopen?

  De huidige koers van Mina vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Mina deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Mina kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Mina storten naar Knaken?

  Zoek naar Mina in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Mina stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Mina opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Mina in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Mina alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?