LOADING...

Bobcoin

Bobcoin

BOBC
PRE-SALE
Price
€ 1,55
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
Unknown
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Bobcoin

Bob Eco is een for-pofit social enterprise en producent van elektrische voertuigen en schone energie dat duizenden banen creëert en tegelijkertijd vervuiling en armoede bestrijdt. Bob Eco is actief in de snelst groeiende markt ter wereld.De twee- en driewieler markt in opkomende economieën hebben een marktomvang van 600-miljard-dollar met als gevolg dat de vraag naar Bob elektrisch voertuigen ongelimiteerd is.

WAT IS BOB ECO?

Bob Eco is een milieuvriendelijk technologiebedrijf dat mensen in ontwikkelingslanden in staat stelt elektrische motorfietsen te leasen om als taxi te gebruiken. Bobcoin is 's werelds eerste cryptocurrency voor een sociale onderneming met winstoogmerk. Bob Eco biedt Bobcoin, een door activa gedekte munt.Het innovatieve model van Bobcoin combineert het beste van twee werelden door de flexibiliteit en vrijheid van een gedecentraliseerde, op blockchain gebaseerde activa te combineren met een tastbaar bedrijf.In 2017 legden de oprichters de basis voor Bob Eco door te beginnen met het verstrekken van kleine leningen aan particulieren in opkomende markten. Hier begonnen ze aan een missie met verstrekkende gevolgen. Het idee was simpel: activafinanciering met ondersteunende technologie en een klantgericht model om micro-ondernemers te helpen hun economische ontwikkeling drastisch te vergroten en meer dan 200.000 banen te creëren. Bob Eco is begonnen met het bouwen van een duurzaam ecosysteem voor deze micro-ondernemers. De maatschappelijke impact van Bob Eco is opmerkelijk. Toegang tot laagrentende financiering van activa biedt de volgende voordelen:

 1. Ondernemers krijgen de kans om micro-, kleine- en middelgrote ondernemingen op te richten en uit te breiden.
 2. Sparen helpt gezinnen bij het opbouwen van een vermogen. Op deze manier kunnen ze schoolgeld financieren, hun huizen verbeteren (bijvoorbeeld elektriciteit of stromend water installeren) en gewenste doelen bereiken.

Bob Eco wees meer dan 94,3% van alle leningaanvragen toe voor de financiering van taxivoertuigen, echter ontstond hier ook een probleem. Miljoenen motortaxi's zijn actief in Afrikaanse landen, velen rijden tot 16 uur per dag (!!), vaak honderden kilometers. Dus ondanks dat Bob Eco mensen uit extreme armoede haalde, bracht zij met haar werk de gezondheid van mens en milieu in gevaar. Het bedrijf promootte actief een belangrijke bron van koolstofemissies: alomtegenwoordige motorfietsen op brandstof. Om deze reden besloot Bob Eco het milieu in de toekomst niet op deze manier te vervuilen en stopte met het verstrekken van leningen voor CO2-uitstotende taxi's en richtte zich op het promoten van elektrische voertuigen in Afrikaanse opkomende landen.Bob Eco veranderde haar concept door enkel elektrisch aangedreven motortaxi's aan te gaan bieden op lease basis. Dit betekent dat klanten de Bob elektrische motorfiets kunnen bezitten na een maximale looptijd van 36 maanden. Training, levens- en ziektekostenverzekering en hoogwaardige veiligheidsuitrusting zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.Bob Eco biedt gebruikers 's werelds eerste elektrische voertuig voor de massamarkt die goedkoper is in aanschaf, bezit en gebruik dan een benzine voertuig. Gemiddeld geven motortaxichauffeurs $ 4,40 per dag uit aan brandstof en maken ze een gemiddelde dagelijkse winst van slechts $ 1,50, die ze gebruiken om hun gezin te onderhouden. Bob-chauffeurs besparen ongeveer $ 4,40 per dag aan brandstof, wat bijna vier keer zo hoog is als wat een benzinemotortaxi verdient.Alle opbrengsten van de verkoop van de Bobcoin worden geïnvesteerd in elektrische voertuigen. Dit maakt Bob Eco het eerste cryptobedrijf dat cryptocurrencies gebruikt om echte problemen op te lossen met tastbare, hoogwaardige technologische producten.

BOBCOIN CRYPTO

Bob Eco richt zich op de financiering en verkoop van elektrische voertuigen en het gebruik van het Bob laadsysteem. Dit omvat het Bob Battery Management System (BMS), de laadkasten en andere systemen die het bedrijf in staat stellen om efficiënt te werken. Dit zijn bijvoorbeeld betalingssystemen die worden gebruikt voor maandelijks terugkerende betalingen bij lokale providers.Als cryptobedrijf vertrouwt Bob Eco op de voordelen van cryptotechnologie in processen en procedures en heeft zij concrete plannen voor verdere implementatie van cryptotechnologie. Bob Eco is van mening dat het effectieve gebruik van blockchain in bedrijfsprocessen vertrouwen, veiligheid en transparantie creëert door de traceerbaarheid van openbare gegevens.

BLOCKCHAIN-ACTIVABEHEERSYSTEMEN

Sinds de ICO-WA van Bob Eco worden de fondsen die via de ICO worden opgehaald, gebruikt om activa te kopen. Daarnaast wilt Bob Eco blockchain-technologie gebruiken als haar activabeheersystemen. Om de activa en grondstoffen van het bedrijf transparant en variabel te presenteren, is het van plan om blockchain-technologie te gebruiken. Digitale, permanente en verifieerbare gegevens zullen proactief worden verstrekt om belanghebbenden de status en locatie van producten en eigendom te tonen. Alles zal verifieerbaar zijn met chassis-, motor- en GPS-nummers.

HET MAKEN VAN UTILITY-TOKENS

Utility-tokens bieden een breed scala aan praktische toepassingen in het Bob-eco oplaad systeem. Omdat huurders in Afrika voor een package deal betalen, is er niet direct een noodzaak om mee te beginnen. Nadat de leasebetalingen zijn verlopen, introduceren we utility-tokens voor onderhoud, batterijvervanging en ander gebruik. De 'Ride Utility Tokens' worden geïntroduceerd voor huurscooters en motorfietsen in ontwikkelde landen.

AANKOOP VAN MOTORFIETSEN EN BONUSSEN VOOR GOED GEDRAG

Zoals beschreven in onze tokenomics, krijgen rijders korting in Bobcoin bij het leasen of kopen van een motorfiets. Uiteindelijk leidt dit tot verdere betalingsintegratie voor leasetermijnen en de aankoop van goederen en diensten via gedecentraliseerde financieringsopties.

KANSEN CREËREN VOOR GEDECENTRALISEERDE SYSTEMEN

Als innovator in een revolutionair veld dat werkt op gebieden waar basissystemen nog niet aanwezig zijn (denk aan kadasters, digitale betalingssystemen), biedt Bob Eco de mogelijkheid om blockchain-technieken toe te passen om bij te dragen aan het bouwen van betrouwbare systemen in ontwikkelingslanden.

BEDRIJFSFOCUS EN WAARDES

TRANSPARANTIE

Bob Eco streeft ernaar het meest transparante, door crypto-ondersteunde bedrijf te zijn door aan alle Bobcoin-houders openbaar te maken wat er met het ingezamelde geld gebeurt. Blockchain-technologie moet worden gebruikt om meer transparantie te creëren.

DUURZAAMHEID

Het bedrijf staat in de markt met een ​​technologisch en operationeel model dat de frontrunner is op gebied van groene en duurzame innovaties, wat onze nieuwe elektrische vorderingen opleveren. Naast geluidsoverlast is Bob Eco actief bezig de uitstoot van fijnstof en broeikasgassen drastisch te verminderen en de gezondheidsnormen van de wereldbevolking drastisch te verbeteren. Duurzaamheid voor het milieu als voor de chauffeurs staat in een enorm hoog vaandel angezien de elektrische motoren niet-vervuilend zijn en 3 tot 4 keer minder onderhoudskosten hebben dan benzinemotoren. Met e-motorfietsen, operationele ervaring en erkenning van betrokken partijen, zien grote economieën Bob Eco als betrouwbaredere en werkpartner voor uitvoerders van hun doel van koolstofreductie en het ondersteunen van de strijd tegen klimaatverandering.

VEILIGHEID

De exploitatie van motortaxi's op Afrikaanse markten is niet zonder meldingen van misdaad, roekeloosheid en andere bedreigingen voor de veiligheid. De komst van de Bob Eco Motorfiets en hoe het werkt, heeft al bijgedragen aan het verminderen van gevaar en achterdocht jegens motortaxichauffeurs. Dit wordt mogelijk gemaakt door het implementeren van uitgebreide strategieën voor klantidentiteitsverificatie (KYC). We hebben dus een gemeenschap van verantwoordelijke, zakelijke en goed opgeleide chauffeurs. Gestolen voertuigen kunnen worden opgespoord, worden uitgezet op afstand en worden teruggevonden via onze niet-verwijderbare GPS-systemen die op elke motorfiets zijn gemonteerd.

CEO VAN BOB ECO

Bob Ultee, CEO en mede-oprichter van Bob Eco, leidt alle productontwerp, ontwikkeling en productie van elektrische voertuigen, batterijproducten en zonne-energieproducten van het bedrijf. Hij is de auteur en ontwikkelaar van het Bob Eco-programma, de Bob Eco Community en de Bob Eco Entrepreneurship-cursussen voor onafhankelijke elektrische motorchauffeurs.Op de Bobcoin staat aan de ene kant Bob Ultee, de grondlegger van Bob Eco, en aan de andere kant het Bob Eco-logo. De aandachtsgebieden van Bob Ultee zijn energie en filantropie. Zijn interesse in hernieuwbare energie is de reden dat hij mede-oprichter is van Bob Eco. Bob Ultee wilde een elektrische motorfiets voor de mensen maken en bracht een revolutie teweeg in het idee van elektrische tweewielers en driewielers.In de overtuiging dat elk leven even waardevol is, zet Bob Ultee zich in om iedereen in staat te stellen een gezond en productief leven te leiden. In ontwikkelingslanden richt hij zich op het verbeteren van de gezondheid van mensen om hen de kans te geven om uit de extreme armoede te komen.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de officiële website (www.Bob.eco) en op de officiële crypto-website (www.bobcoin.eco)Als u overweegt te investeren in Bob Eco, geïnteresseerd bent in Bobcoin of gewoon meer wilt weten over dit innovatieve bedrijf, dan zijn wij er om u te helpen. Bij ons leer je wat Bobcoin is, wat het zo bijzonder maakt en hoe je de munt kunt kopen met iDEAL of Bancontact op Knaken.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Bobcoin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Bobcoin te kopen.

  Je kunt Bobcoin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Bobcoin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Bobcoin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Bobcoin te kopen?

  De huidige koers van Bobcoin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Bobcoin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Bobcoin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Bobcoin storten naar Knaken?

  Zoek naar Bobcoin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Bobcoin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Bobcoin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Bobcoin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Bobcoin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?