LOADING...

UMA

UMA

UMA
Price
€ 2,597
-3,31%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#258
Market cap
€ 225.32M
Volume (24h)
€ 20.53M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over UMA

Wat is UMA?

UMA staat voor Universal Market Access en is een decentraal protocol dat het mogelijk maakt om op een veilige, betrouwbare en goedkope manier financiële contracten te creëren en te verhandelen op de blockchain. Met UMA kunnen gebruikers synthetische assets creëren die de waarde van een echte asset, zoals goud of een aandeel, weerspiegelen zonder daadwerkelijk het onderliggende asset te bezitten. Dit biedt tal van mogelijkheden voor beleggers en traders om te profiteren van marktbewegingen zonder daadwerkelijk fysieke assets te hoeven kopen of verkopen.

Investeren in UMA?

Als je op zoek bent naar een investering die de potentie heeft om in waarde te groeien, zou UMA zeker op je radar moeten staan. Bij Knaken kun je nu gemakkelijk in UMA investeren. Met UMA kun je profiteren van de voordelen van decentralisatie en blockchain-technologie, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om te handelen in synthetische assets op een efficiënte en veilige manier. Met de toenemende populariteit van blockchain-technologie en de mogelijkheden die UMA biedt, kan het een slimme investering zijn om nu in te stappen en te profiteren van toekomstige groei. Bij Knaken kun je gemakkelijk en veilig UMA kopen en verkopen, dus waar wacht je nog op?

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om UMA te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om UMA te kopen.

  Je kunt UMA selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik UMA kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel UMA kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om UMA te kopen?

  De huidige koers van UMA vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van UMA deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is UMA kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik UMA storten naar Knaken?

  Zoek naar UMA in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je UMA stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik UMA opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek UMA in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je UMA alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?