LOADING...

Lisk

Lisk

LSK
Price
€ 1,3536635
+ 3,51%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#286
Market cap
€ 183.68M
Volume (24h)
€ 29.61M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Lisk

Wat is Lisk?

Lisk is een open-source blockchain-platform dat het voor ontwikkelaars gemakkelijk maakt om decentrale applicaties (dApps) te bouwen met behulp van JavaScript. Het stelt ontwikkelaars in staat om hun eigen sidechains te maken die verbonden zijn met de Lisk-mainchain, waardoor de flexibiliteit en schaalbaarheid van het platform wordt vergroot.

Investeren in Lisk?

Als je op zoek bent naar een interessante en veelbelovende investering in de cryptocurrency-markt, dan is Lisk zeker een platform om in de gaten te houden. Met zijn sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en ontwikkelingsvriendelijkheid, heeft Lisk al een grote en groeiende gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers.Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in Lisk. Als je investeert in Lisk via Knaken, profiteer je niet alleen van de potentiële groei van het platform, maar ook van de veiligheid en betrouwbaarheid van Knaken als broker. Of je nu een ervaren handelaar bent of net begint met cryptocurrency, Knaken maakt het gemakkelijk om te investeren in Lisk en andere digitale activa. Dus waar wacht je nog op? Start vandaag nog met investeren in Lisk via Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Lisk te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Lisk te kopen.

  Je kunt Lisk selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Lisk kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Lisk kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Lisk te kopen?

  De huidige koers van Lisk vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Lisk deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Lisk kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Lisk storten naar Knaken?

  Zoek naar Lisk in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Lisk stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Lisk opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Lisk in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Lisk alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?