LOADING...

Mantra

Mantra

OM
Price
€ 0,60914455
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#131
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Mantra

MANTRA, oorspronkelijk populair als MANTRA DAO, werd in 2020 geïntroduceerd als een baanbrekende kracht in de blockchain ruimte. Met een verticaal geïntegreerde structuur heeft MANTRA een solide reputatie opgebouwd door zijn transparante en innovatieve aanpak van cryptocurrency-handel, fondsbeheer en algemeen blockchaingebruik. Terwijl het platform transformeerde naar wat nu bekend staat als het MANTRA OMniverse, breidde het zijn aanbod uit en herstructureerde het zijn componenten om een uitgebreid ecosysteem te creëren dat gericht is op het personaliseren en beveiligen van de crypto-ervaring.

Wat is het OMniverse?

Het OMniverse vertegenwoordigt een belangrijke evolutie in MANTRA's aanpak, waarbij het is gereorganiseerd tot een breed ecosysteem dat diverse blockchainfunctionaliteiten omvat. Het bestaat uit vier primaire stacks: MANTRA Nodes, MANTRA Chain, MANTRA Finance en MANTRA DAO, elk biedt unieke producten en diensten om zowel retail als institutionele beleggers te bedienen.

MANTRA Nodes

Aan de basis van het OMniverse liggen de MANTRA Nodes, een fundamenteel element dat de uitbreiding van het ecosysteem ondersteunt over verschillende blockchainnetwerken. Deze stack verhoogt niet alleen de institutionele aantrekkingskracht van MANTRA, maar verbreedt ook de DeFi-mogelijkheden door verhoogde mogelijkheden voor het verdienen van rendement. MANTRA Nodes bieden ook infrastructuur als een dienst (IaaS), waardoor het opzetten en beheren van validator nodes voor verschillende belanghebbenden mogelijk is, en zo een robuuste multi-chain omgeving bevorderen.

MANTRA Chain

MANTRA Chain is ontworpen als een protocol binnen het Cosmos-ecosysteem, dat interoperabiliteit met andere blockchains mogelijk maakt via de IBC-module. Deze stack maakt alles mogelijk, van gedecentraliseerde beurzen (DEXs) tot games en web3-applicaties, ondersteund door de betrouwbaarheid van zowel de Cosmos als Ethereum ecosystemen vanwege de EVM-compatibiliteit. Bovendien beschikt het over een robuuste gedecentraliseerde identiteitsmodule (DID) die voldoet aan KYC & AML vereisten, wat de weg vrijmaakt voor veilige en conforme productontwikkeling.

MANTRA Finance

Met als doel de kloof tussen gedecentraliseerde financiën (DeFi) en traditionele financiën (TradFi) te overbruggen, biedt MANTRA Finance een transparant platform waar gebruikers wereldwijd kunnen handelen, uitgeven en profiteren van digitale activa op een niet-bewarende en toestemmingsvrije manier. Deze initiatief markeert een cruciale stap naar de integratie van de behendigheid van DeFi met de gevestigde structuren van TradFi.

MANTRA DAO

Getrouw aan zijn wortels, blijft MANTRA de betrokkenheid van de gemeenschap bij zijn bestuur benadrukken. Het transparante bestuurskader van MANTRA DAO speelt een cruciale rol bij het verenigen van gemeenschapsleden, waardoor zij actief kunnen deelnemen aan besluitvormingsprocessen. Deze stack strekt zich uit voorbij het OMniverse om DAO-diensten aan te bieden die de efficiëntie van zakelijke functies zoals financiën en HR verbeteren over verschillende DAO's. Het faciliteert ook treasurybeheer, DAO-uitgifte en lanceerplatformdiensten, onder andere.

De OM Token

De native token van het OMniverse, OM, dient meerdere doeleinden binnen het ecosysteem. Het maakt bestuur mogelijk, waardoor tokenhouders kunnen voorstellen, stemmen en ontwikkelingen binnen de producten van MANTRA kunnen beïnvloeden. Verder kan OM worden gestaked voor passieve inkomsten, rechtstreeks via MANTRA's webapp of via grote platforms zoals Binance. Houders van OM genieten ook van exclusieve toegang tot nieuwe DAO token uitgiftes en partner DAO token airdrops, waardoor hun betrokkenheid en investeringsmogelijkheden binnen het ecosysteem worden versterkt.

Conclusie

Het MANTRA OMniverse vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang in de integratie en functionaliteit van blockchain-ecosystemen. Met zijn allesomvattende benadering van gedecentraliseerde financiën, bestuur en cross-chain interoperabiliteit, is MANTRA goed gepositioneerd om zijn traject als leider in de blockchainruimte voort te zetten, en biedt het veilige, innovatieve en door de gemeenschap aangedreven oplossingen aan zijn gebruikers. Of je nu een institutionele belegger of een retailgebruiker bent, het MANTRA OMniverse biedt een rijk platform voor interactie met de toekomst van financiën en technologie.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Mantra te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Mantra te kopen.

  Je kunt Mantra selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Mantra kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Mantra kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Mantra te kopen?

  De huidige koers van Mantra vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Mantra deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Mantra kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Mantra storten naar Knaken?

  Zoek naar Mantra in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Mantra stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Mantra opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Mantra in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Mantra alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?