LOADING...

LimeWire

LimeWire

LMWR
Price
€ 0,28335
+ 0,38%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#371
Market cap
€ 88.68M
Volume (24h)
€ 5.33M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over LimeWire

Wat is/was LimeWire?

LimeWire was een populair peer-to-peer (P2P) bestandsuitwisselingsprogramma dat in het begin van de jaren 2000 werd gelanceerd. Het stelde gebruikers in staat om bestanden, zoals muziek, films, software en documenten, rechtstreeks met elkaar te delen via een gedecentraliseerd netwerk. LimeWire maakte gebruik van het Gnutella-netwerk, een van de eerste P2P-netwerken, om bestanden te zoeken en te downloaden.Hoewel LimeWire in eerste instantie populair was vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om snel bestanden te downloaden, kreeg het te maken met juridische problemen vanwege de verspreiding van auteursrechtelijk beschermd materiaal. In 2010 werd LimeWire gedwongen om zijn diensten te staken na een rechtszaak aangespannen door de Amerikaanse muziekindustrie.Sindsdien zijn er andere P2P-bestandsuitwisselingsplatforms en -technologieën ontwikkeld, maar LimeWire blijft een herinnering aan de vroege dagen van bestandsdeling op het internet en de daaruit voortvloeiende juridische uitdagingen rondom auteursrecht en digitale distributie.

Het nieuwe LimeWire (met eigen token)

Midden 2022 haalde LimeWire succesvol geld op met een private sale voor een doorstart met een Uitility token. Na de public sale is LimeWire (LMWR) inmiddels vrij verhandelbaar en gelist op de grote exchanges. "LimeWire brengt eigendom naar de creator-economie."Het nieuwe LimeWire, oorspronkelijk opnieuw gelanceerd in medio 2022 als marktplaats voor het kopen, verkopen en verhandelen van digitale verzamelobjecten, is nu geëvolueerd naar een volwaardig lidmaatschapsplatform. Hiermee kunnen creators, artiesten en merken afgeschermde, op lidmaatschap gebaseerde gemeenschappen creëren, waardoor ze in contact kunnen komen met hun meest loyale fans en volgers. Het doet een beetje denken aan een decentraal peer-to-peer OnlyFans, maar dan zonder de pornografische content.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om LimeWire te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om LimeWire te kopen.

  Je kunt LimeWire selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik LimeWire kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel LimeWire kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om LimeWire te kopen?

  De huidige koers van LimeWire vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van LimeWire deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is LimeWire kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik LimeWire storten naar Knaken?

  Zoek naar LimeWire in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je LimeWire stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik LimeWire opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek LimeWire in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je LimeWire alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?