LOADING...

PlayDapp

PlayDapp

PLA
Price
€ 0,00
1,80%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#9999999
Market cap
€ 87.5M
Volume (24h)
€ 476.89K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over PlayDapp

Wat is PlayDapp?

PlayDapp is een gedecentraliseerd platform dat gebruikmaakt van blockchain-technologie om een ​​nieuwe generatie van digitale games en applicaties te creëren. Het platform maakt gebruik van een eigen cryptocurrency, genaamd PLA, die kan worden gebruikt om in-game items te kopen, beloningen te verdienen en te handelen op verschillende cryptocurrency-beurzen.

Investeren in PlayDapp?

Als je op zoek bent naar een investering in de opkomende wereld van blockchain-gaming en gedecentraliseerde applicaties, dan is PlayDapp zeker een platform dat je in overweging moet nemen. Met zijn innovatieve aanpak van gaming en de steeds groeiende vraag naar blockchain-applicaties, is het potentieel voor groei en winstgevendheid enorm.Als je geïnteresseerd bent om te investeren in PlayDapp, is Knaken de perfecte broker voor jou. Knaken biedt een veilig en betrouwbaar platform om cryptocurrencies te kopen en te verkopen, en met hun gebruiksvriendelijke interface is het gemakkelijk om PLA te kopen en te verhandelen. Begin vandaag nog met investeren en maak deel uit van de opwindende toekomst van blockchain-gaming en gedecentraliseerde applicaties met PlayDapp bij Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om PlayDapp te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om PlayDapp te kopen.

  Je kunt PlayDapp selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik PlayDapp kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel PlayDapp kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om PlayDapp te kopen?

  De huidige koers van PlayDapp vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van PlayDapp deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is PlayDapp kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik PlayDapp storten naar Knaken?

  Zoek naar PlayDapp in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je PlayDapp stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik PlayDapp opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek PlayDapp in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je PlayDapp alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?