LOADING...

Balancer

Balancer

BAL
Price
€ 3,115
-0,63%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#282
Market cap
€ 190.19M
Volume (24h)
€ 6.7M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Balancer

Wat is Balancer?

Balancer is een decentrale cryptocurrency exchange die het mogelijk maakt om geautomatiseerd te handelen met verschillende digitale assets. Het is gebaseerd op de Ethereum blockchain en maakt gebruik van smart contracts om handelaren te helpen bij het efficiënter kopen en verkopen van cryptocurrencies.

Investeren in Balancer?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve cryptocurrency exchange om in te investeren, dan is Balancer zeker de moeite waard om te overwegen. Met Balancer krijg je toegang tot een breed scala aan cryptocurrencies en kun je profiteren van de geautomatiseerde handelsmogelijkheden die het platform biedt. Bovendien is het platform gebaseerd op de Ethereum blockchain, wat betekent dat het veilig en transparant is. Bij Knaken kun je gemakkelijk en snel investeren in Balancer en profiteren van de groeiende populariteit van deze revolutionaire cryptocurrency exchange.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Balancer te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Balancer te kopen.

  Je kunt Balancer selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Balancer kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Balancer kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Balancer te kopen?

  De huidige koers van Balancer vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Balancer deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Balancer kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Balancer storten naar Knaken?

  Zoek naar Balancer in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Balancer stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Balancer opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Balancer in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Balancer alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?