LOADING...

Energy Web Token

Energy Web Token

EWT
Price
€ 1,7135
-1,16%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#502
Market cap
€ 56.21M
Volume (24h)
€ 1.25M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Energy Web Token

Wat is Energy Web Token?

Energy Web Token (EWT) is een cryptocurrency gebaseerd op de blockchain technologie die is ontworpen om de energietransitie te ondersteunen en te versnellen. Het is ontwikkeld door Energy Web Foundation (EWF), een non-profit organisatie die zich richt op het promoten van duurzame energie en het verminderen van de CO2-uitstoot.

Investeren in Energy Web Token?

EWT wordt gebruikt als een betaalmiddel voor energie gerelateerde diensten en producten op het Energy Web Decentralized Operating System (EW-DOS), een open-source platform voor gedecentraliseerde energie toepassingen. Hierbij kun je denken aan het verhandelen van groene energie, het beheren van energieopslag en het delen van energieopwekking met anderen.Als je wilt investeren in de toekomst van duurzame energie, dan is Energy Web Token een goede optie. Het heeft al steun gekregen van gerenommeerde energiebedrijven en is actief in verschillende landen over de hele wereld.Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig investeren in Energy Web Token. Het platform biedt lage transactiekosten en een gebruiksvriendelijke interface waarmee je snel en gemakkelijk EWT kunt kopen en verkopen. Door te investeren in EWT bij Knaken, draag je bij aan de groei van duurzame energie en profiteer je mogelijk van de stijgende waarde van deze veelbelovende cryptocurrency.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Energy Web Token te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Energy Web Token te kopen.

  Je kunt Energy Web Token selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Energy Web Token kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Energy Web Token kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Energy Web Token te kopen?

  De huidige koers van Energy Web Token vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Energy Web Token deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Energy Web Token kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Energy Web Token storten naar Knaken?

  Zoek naar Energy Web Token in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Energy Web Token stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Energy Web Token opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Energy Web Token in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Energy Web Token alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?