LOADING...

The Sandbox

The Sandbox

SAND
Price
€ 0,40505
-1,92%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#87
Market cap
€ 1.01B
Volume (24h)
€ 53.43M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over The Sandbox

Wat is The Sandbox?

The Sandbox is een blockchain-gebaseerd virtueel gameplatform waar gebruikers hun eigen 3D-spellen kunnen maken, spelen en delen, en waarbij de in-game economie wordt aangedreven door een cryptocurrency genaamd SAND.

Investeren in The Sandbox?

Heb je ooit gedroomd van het investeren in een revolutionair blockchain-gebaseerd project? Dan is The Sandbox iets voor jou! The Sandbox is een cutting-edge virtueel gameplatform waar gebruikers hun eigen spellen kunnen ontwerpen en spelen, en waarbij de economie wordt aangedreven door een cryptocurrency genaamd SAND.The Sandbox biedt een geweldige kans om te investeren in de toekomst van gaming en blockchain-technologie. Met meer dan een miljoen gebruikers en talloze samenwerkingen met grote merken zoals Atari en Snoop Dogg, heeft The Sandbox een enorme gemeenschap opgebouwd die alleen maar groter wordt.Bij Knaken kun je gemakkelijk investeren in SAND en profiteren van de groei van dit revolutionaire project. Met onze gebruiksvriendelijke interface en uitstekende klantenservice kun je snel en veilig aan de slag gaan met je investering.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om The Sandbox te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om The Sandbox te kopen.

  Je kunt The Sandbox selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik The Sandbox kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel The Sandbox kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om The Sandbox te kopen?

  De huidige koers van The Sandbox vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van The Sandbox deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is The Sandbox kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik The Sandbox storten naar Knaken?

  Zoek naar The Sandbox in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je The Sandbox stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik The Sandbox opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek The Sandbox in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je The Sandbox alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?