LOADING...

Songbird

Songbird

SGB
Price
€ 0,00814
-0,36%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#3124
Market cap
Unknown
Volume (24h)
€ 460.27K
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Songbird

Wat is Songbird?

Songbird is een zogenoemd canary blockchain-netwerk dat is gebaseerd op Flare protocol. Het stelt gebruikers in staat om snel en tegen lage kosten transacties uit te voeren en slimme contracten uit te voeren op het netwerk. Het doel van Songbird is om een ecosysteem te creëren voor gedecentraliseerde applicaties en financiële diensten.

Investeren in Songbird?

Als je op zoek bent naar een veelbelovende investering in de crypto-wereld, dan is Songbird zeker iets om te overwegen. Songbird is een innovatief blockchain-netwerk dat gebouwd is op het Solana-protocol en het heeft enorme potentie voor groei en ontwikkeling in de komende jaren.Met de lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden biedt Songbird een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel ontwikkelaars als gebruikers. En het creëert een ecosysteem voor gedecentraliseerde applicaties en financiële diensten die het potentieel heeft om de manier waarop we zaken doen te veranderen.Bij Knaken bieden we u de mogelijkheid om te investeren in Songbird en te profiteren van de groei van dit veelbelovende blockchain-netwerk.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Songbird te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Songbird te kopen.

  Je kunt Songbird selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Songbird kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Songbird kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Songbird te kopen?

  De huidige koers van Songbird vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Songbird deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Songbird kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Songbird storten naar Knaken?

  Zoek naar Songbird in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Songbird stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Songbird opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Songbird in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Songbird alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?