LOADING...

Enjin

Enjin

ENJ
Price
€ 0,3135
-3,08%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#138
Market cap
€ 504.12M
Volume (24h)
€ 14.34M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Enjin

Wat is Enjin?

Enjin is een blockchain-platform dat zich richt op het creëren van een ecosysteem voor gaming en de ontwikkeling van decentrale applicaties. Het is gebaseerd op Ethereum en biedt ontwikkelaars de tools om digitale activa te creëren, beheren en verhandelen, inclusief in-game items, virtuele valuta en NFT's (Non-Fungible Tokens).

Investeren in Enjin?

Als je geïnteresseerd bent in blockchain-technologie en gaming, is Enjin een interessant platform om in te investeren. Door te investeren in Enjin via Knaken, heb je de mogelijkheid om te profiteren van de groeiende populariteit van digitale activa en de toenemende adoptie van blockchain in de gaming-industrie.Enjin heeft al sterke partnerschappen opgebouwd met bekende gaming-bedrijven zoals Microsoft, Binance en Samsung, en heeft een sterke gemeenschap van ontwikkelaars en gamers die het platform gebruiken.Door te investeren in Enjin via Knaken, kun je profiteren van de groeiende populariteit van Enjin en het potentieel voor verdere adoptie in de gaming-industrie. Bovendien biedt Knaken een betrouwbare en veilige manier om te investeren in Enjin, met een gebruiksvriendelijk platform en uitstekende klantenservice. Dus als je wilt profiteren van de mogelijkheden die Enjin biedt, is Knaken de perfecte broker voor jou.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Enjin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Enjin te kopen.

  Je kunt Enjin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Enjin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Enjin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Enjin te kopen?

  De huidige koers van Enjin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Enjin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Enjin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Enjin storten naar Knaken?

  Zoek naar Enjin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Enjin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Enjin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Enjin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Enjin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?