LOADING...

Stellar Lumens

Stellar Lumens

XLM
Price
€ 0,100242
-2,38%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#35
Market cap
€ 3.17B
Volume (24h)
€ 39.53M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Stellar Lumens

Wat is Stellar Lumens

Stellar Lumens is in de eerste plaats een gedistribueerd betalingsnetwerk dat bedoeld is om een ​​snelle, veilige en goedkope oplossing voor grensoverschrijdende betalingen te bieden. Het kan ook worden gebruikt om je eigen tokens uit te geven, en als ICO-platform is het aanzienlijk gemakkelijker te gebruiken in vergelijking met Ethereum.Het netwerk en de aangesloten basis zijn beide gelanceerd in 2014 en het netwerk wordt mogelijk gemaakt door het native Stellar Lumens (XLM)-token. De XLM is de sleutel tot het uitvoeren van bijna onmiddellijke transacties tussen verschillende valuta's en het uitvoeren van betalingen over internationale grenzen heen.

Stellar Lumens kopen met iDEAL

Naast Stellar Lumens beschikt Knaken.nl over een grote portefeuille coins zoals, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Terra, Shiba Inu, Tether, Polkadot, Chainlink, Polygon, Tron, Uniswap, Dai, Gnosis, Aave en Algorand.

Het Stellar Netwerk

Het Stellar-netwerk is gemaakt als een gedecentraliseerd platform om snelle en goedkope activaoverdrachten naar overal ter wereld mogelijk te maken.Het Stellar-netwerk kan individuen, banken en betalingssystemen met elkaar verbinden om valuta veilig, betrouwbaar en snel te verplaatsen voor een fractie van de kosten van traditionele betalingsgateways en valutaoverdrachten. Stellar wil een revolutie teweegbrengen in internationale betalingen en overmakingen, waardoor ze veiliger, sneller, gemakkelijker en goedkoper worden voor iedereen over de hele wereld. In wezen streeft Stellar ernaar om het grenzeloze en krachtigste overmakingsprotocol te zijn in de wereld van traditionele financiën en in die van digitale activa, omdat het het mogelijk maakt om representaties van alle vormen van geld en waarde te creëren, verzenden en verhandelen, worden het zijn Amerikaanse dollars, peso's, euro's, Bitcoin of zo ongeveer alles.Stellar streeft ernaar om het concept van geld efficiënt te herstructureren door een volledig financieel ecosysteem te bouwen dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke financiële entiteit die er is vanaf zijn allesomvattende platform en door een breed scala aan gemakkelijk implementeerbare SDK's en API's aan zijn klanten aan te bieden .Stellar kan ook dienen als lanceerplatform voor project-ICO's, en het maken van tokens op de Stellar-blockchain is veel eenvoudiger dan op andere concurrerende platforms. Het Mobius Network, SureRemit en Smartlands zijn slechts enkele van de projecten die hun ICO op Stellar hebben gehouden.

Wat maakt Stellar Lumens uniek?

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Stellar veel van dezelfde diensten biedt als uw traditionele banksysteem, maar er zijn enkele belangrijke verschillen die Stellar uniek maken.Om te beginnen vinden de transacties op Stellar plaats op een gedecentraliseerde blockchain en netwerk met aanzienlijk snellere verwerking en lagere kosten in vergelijking met de traditionele banksystemen.Met Stellar worden betalingen binnen 2-5 seconden verwerkt en zijn de kosten zo klein dat ze bijna onopgemerkt blijven. Als u de ene valuta niet inwisselt voor een andere op het Stellar-netwerk, betaalt u slechts €0.00006 per transactie. Vergelijk dat met een internationale transactie, die wel €75 kan kosten.Stellar Lumens is ook uniek in vergelijking met andere crypto- en blockchainprojecten. Hoewel veel van deze populaire cryptoprojecten gericht zijn op het bieden van voordelen aan bedrijven en bedrijven, is Stellar opgericht met het nobele doel om een ​​inclusieve digitale economie te creëren, en als zodanig dient het individuen.

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Stellar Lumens te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Stellar Lumens te kopen.

  Je kunt Stellar Lumens selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Stellar Lumens kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Stellar Lumens kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Stellar Lumens te kopen?

  De huidige koers van Stellar Lumens vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Stellar Lumens deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Stellar Lumens kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Stellar Lumens storten naar Knaken?

  Zoek naar Stellar Lumens in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Stellar Lumens stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Stellar Lumens opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Stellar Lumens in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Stellar Lumens alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?