LOADING...

Request

Request

REQ
Price
€ 0,13199
+ 2,19%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
#387
Market cap
€ 139.86M
Volume (24h)
€ 1.42M
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over Request

Wat is Request?

Request is een blockchain-gebaseerd platform dat het mogelijk maakt om veilige en transparante financiële transacties uit te voeren tussen verschillende partijen, zonder dat er een tussenpersoon nodig is.

Investeren in Request?

Als je op zoek bent naar een nieuwe en spannende investeringsmogelijkheid, dan is Request wellicht iets voor jou. Request is een veelbelovend blockchain-platform dat revolutionaire veranderingen teweeg kan brengen in de manier waarop financiële transacties worden uitgevoerd.Als je investeert in Request via Knaken, heb je de kans om te profiteren van de groeiende populariteit van dit platform en de toenemende vraag naar de REQ-token. Door te investeren in Request, ben je in staat om deel te nemen aan een innovatieve en veelbelovende technologie die de toekomst van financiële transacties zal vormgeven. Bovendien biedt Knaken veilige en betrouwbare diensten aan om jouw investeringen te beschermen. Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in Request via Knaken!

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om Request te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om Request te kopen.

  Je kunt Request selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik Request kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel Request kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om Request te kopen?

  De huidige koers van Request vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van Request deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is Request kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik Request storten naar Knaken?

  Zoek naar Request in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je Request stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik Request opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek Request in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je Request alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?