Feyenoord maakt cryptobetaling mogelijk met Settle van Knaken

Feyenoord heeft een indrukwekkende stap gezet door als eerste Nederlandse voetbalclub het mogelijk te maken om met cryptovaluta seizoenkaarten te verlengen voor het seizoen 2024/2025. Voor Knaken is dit een bijzonder moment, omdat we met ons product Settle in de dynamische sportbranche debuteren, in samenwerking met onze Rotterdamse partner, de bekerwinnaar van 2023/2024.

Settle met crypto of euro’s

Betaalgemak staat centraal bij Settle: het is een beweging richting flexibiliteit en gebruiksgemak voor de supporter. Dit platform maakt het niet alleen mogelijk om met crypto te betalen, maar biedt ook het vertrouwde gemak van eurotransacties, allemaal met de behoeften van de gebruiker in gedachten.

Ruud van der Knaap, Commercieel Directeur van Feyenoord, onderstreept de kern van deze samenwerking: Dit initiatief past goed binnen de visie die Feyenoord heeft op het gebied van innovatie en klantgerichtheid, waarbij het gemak voor supporters centraal staat. Feyenoord is trots om deze stap samen met Knaken te zetten en zo de toekomst van financiële transacties in de sport verder vorm te geven.’

Vanuit Knaken delen we het enthousiasme. "De Settle integratie bij Feyenoord staat symbool voor onze missie om voorop te lopen in de fintech-sector," zegt Erik Hollander, onze CCO. 'Het is een voorbeeld van hoe we met innovatieve oplossingen de sportwereld kunnen verrijken en de relatie tussen club en supporter kunnen versterken.'

De kracht van het partnership

Deze samenwerking tussen Feyenoord en Knaken toont hoe traditionele sportwaarden en de toekomst van financiële technologie samen kunnen komen om een rijkere en meer verbonden supporterservaring te creëren. Met Settle treden we samen een nieuw tijdperk binnen waarin de loyaliteit van supporters samensmelt met de voordelen van moderne betaalmogelijkheden.

Mooie kick-off

Hoewel Settle momenteel specifiek voor seizoenkaartverlengingen bij Feyenoord wordt ingezet, is dit slechts het begin. Knaken en Feyenoord delen de ambitie om deze technologie verder te integreren in andere facetten van de online klantervaring.

Verleng je seizoenskaart direct!

Ontdek meer blogs