spend your crypto
bitcoin kopen ideal

KNAKEN BLIJFT OFFICIAL CRYPTO PAYMENTS PARTNER VAN FEYENOORD TOT 2027

Feyenoord en Knaken zijn verheugd om aan te kondigen dat hun succesvolle samenwerking met drie jaar is verlengd. Het innovatieve platform voor digitale valuta zal tot medio 2027 als Official Crypto Payments Partner verbonden blijven aan de club.


MAKING MEMORIES DIE JE BIJ BLIJVEN

Sinds de zomer van 2021 heeft Knaken zich bewezen als een waardevolle partner voor Feyenoord. In deze eerste drie seizoenen hebben wij allerlei mooie momenten vanaf dichtbij mogen meemaken. Het begon met de spannende reis naar Tirana, geleid door de man van de laatste minuten, Cyriel Dessers. Vervolgens vierden we overwinningen tegen 020, de fantastische goals van Santiago Gimenez, en uiteindelijk het landskampioenschap en de beker. De afgelopen drie seizoenen zijn wederzijds een groot succes geweest. Met onze nieuwe trainer en de verlenging van onze samenwerking, kijken we vol vertrouwen uit naar nog eens drie jaar vol samenwerking en succes.


INTRODUCTIE SETTLE BIJ FEYENOORD

Ruud van der Knaap, commercieel directeur Feyenoord: ‘Dat we met elkaar verder gaan, geeft dus aan dat we succesvol samenwerken met Knaken. Binnen Feyenoord geloven we in de mogelijkheden op het gebied van cryptovaluta. Niet voor niets hebben we samen met Knaken onlangs de innovatieve betaalmethode Settle geïntroduceerd. Hiermee konden onze supporters via betaling met cryptovaluta hun seizoenkaart verlengen.


SLECHTS DE AFTRAP

Ronald Jonkers, CEO en medeoprichter van Knaken, deelt zijn enthousiasme over de verlenging: “Onze wortels liggen in Rotterdam, dus het blijft speciaal om samen te werken met Feyenoord. De afgelopen jaren hebben we onze naamsbekendheid vergroot dankzij het krachtige marketing- en activatieplatform van Feyenoord. Veel Feyenoord-supporters en voetballiefhebbers hebben kennisgemaakt met de mogelijkheden van cryptovaluta, onder meer door onze winacties voor VIP-arrangementen. We gaan deze succesvolle lijn de komende jaren voortzetten en de integratie van Settle is slechts de aftrap van wat nog komen gaat.”

DE LAT HOGER LEGGEN

Bij Knaken blijven we innoveren om cryptovaluta toegankelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Onze recente ontwikkelingen in Settle en andere projecten tonen onze toewijding aan technologie en klanttevredenheid. We zien een toekomst waarin financiële autonomie centraal staat en cryptovaluta een integraal onderdeel van het dagelijks leven wordt. Met Knaken willen we samen met Feyenoord de lat hoger leggen en, om het in voetbaltermen te zeggen, zorgen we dat de bal blijft rollen.

Bekijk ook deze blogs

KLAAR OM KNAKEN

TE ONTDEKKEN ?

bitcoin kopen
HOOFDKANTOOR
Nassaukade 5
3071 JL Rotterdam
Nederland

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V. © 2024

Knaken Cryptohandel B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Knaken Cryptohandel B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Knaken Cryptohandel B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

Investeren in cryptogerelateerde producten gaat gepaard met aanzienlijke risico’s.

betalen met cryptobitcoin kopenbitcoin kopenbetalen met cryptospend your cryptobetalen met cryptobetalen met cryptobetalen met cryptoknaken settlebitcoin kopen idealbitcoin kopen idealknaken settlespend your cryptobitcoin kopen idealknaken settleknaken settle