KNAKEN 'OFFICIAL CRYPTO PARTNER' VAN FEYENOORD

Knaken is verheugd te mogen aankondigen dat wij de Official Crypto Partner van Feyenoord zijn geworden, een mijlpaal die onze gedeelde passie voor innovatie en vooruitgang benadrukt. Dit partnerschip, dat zijn wortels heeft in Rotterdam, de thuishaven van zowel Feyenoord als Knaken, vormt een brug tussen de traditionele sportwereld en de dynamische wereld van cryptocurrency.

Krachtige samenwerking voor innovatie

Voor een periode van drie seizoenen, met een optie tot verlenging, bundelen Feyenoord en Knaken hun krachten. Deze samenwerking is niet alleen een bewijs van het vertrouwen in elkaar, maar ook van de gedeelde ambitie om te groeien en te innoveren. Knaken, een handelsplatform waar consumenten veilig en betrouwbaar cryptovaluta zoals bitcoin en ethereum kunnen verhandelen, is de tweede partner binnen het innovatieve Feyenoord Accelerator-programma. Ons platform, erkend door een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB), staat garant voor veiligheid en betrouwbaarheid in de snel veranderende wereld van digitale valuta.

Strategische stap

De samenwerking met Feyenoord is een strategische stap voor Knaken in onze missie om cryptovaluta toegankelijk te maken voor een breed publiek. Door de combinatie van Feyenoord's indrukwekkende marketingkracht en onze expertise in de cryptomarkt, streven we ernaar om Knaken binnen enkele jaren te positioneren als een van de toppartners van de club. Ons doel is om de Feyenoord- en voetbalfans die geïnteresseerd zijn in cryptovaluta, kennis te laten maken met de unieke voordelen die ons platform te bieden heeft.

Samen sterk

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord, en Ronald Jonkers, directeur van Knaken, hebben beiden hun enthousiasme en toewijding aan dit partnerschip uitgesproken. Beide partijen kijken uit naar de samenwerking en de mogelijkheden die het biedt om elkaar te versterken en bij te dragen aan elkaars succes.

Toekomstige initiatieven met impact

In de komende seizoenen zullen we gezamenlijk initiatieven ontwikkelen die niet alleen de bekendheid van Knaken zullen vergroten, maar ook de betrokkenheid van fans bij zowel de sport als de wereld van cryptocurrency zullen stimuleren. Dit partnerschip is een stap vooruit in onze visie om de toekomst van financiën te vormen en de manier waarop mensen over geld denken en ermee omgaan te transformeren. Samen met Feyenoord staan we aan de vooravond van een spannend nieuw hoofdstuk.

Ontdek meer blogs