Knaken en Planq Network slaan de handen ineen voor strategische blockchain-samenwerking

Knaken, een vooraanstaande Nederlandse crypto-broker, en Planq Network, een ambitieus en opkomend blockchain-project van Nederlandse bodem, kondigen een baanbrekende strategische samenwerking aan. Deze samenwerking belooft de mogelijkheden van beide partijen significant uit te breiden en te versterken.

Centraal in deze samenwerking staat de integratie van Planq Network's eigen $PLQ-coin op het Knaken-platform. Dit stelt Knaken-gebruikers in staat om $PLQ te storten, te verhandelen en te gebruiken voor betalingen met Knaken Settle. Knaken Settle, aangeboden in samenwerking met onder andere Buckaroo, positioneert zich naast iDeal als een vernieuwende betaalmethode.

Een bijzondere toevoeging is de mogelijkheid voor Knaken-gebruikers om $PLQ direct te "staken" op het Knaken-platform. Dit markeert $PLQ als de eerste cryptoactiva beschikbaar voor staking via Knaken, waarbij gebruikers hun tokens kunnen vastzetten tegen een variabele rente. Ronald Jonkers, CEO van Knaken, merkt op: "Bij Knaken hebben we altijd een passie gehad voor het ondersteunen van unieke Nederlandse cryptoprojecten. Planq Network past perfect in deze visie. Hun totaaloplossing, visie en de staking en betalingen via Settle betaalmogelijkheid, brengt iets uitzonderlijks naar de tafel. Deze samenwerking is een getuigenis van ons engagement om innovatieve, hoogwaardige crypto-ervaringen te bieden."

Thom Romp, marketingmanager van Planq Network, voegt hieraan toe: "De integratie van Planq Network op Knaken is een belangrijke mijlpaal. We zijn enthousiast om onze thuisbasis te betreden via een toonaangevend platform zoals Knaken, en kijken uit naar de positieve impact die dit zal hebben."

Beide partijen zijn vastbesloten de samenwerking verder te intensiveren en anticiperen op toekomstige aankondigingen met meer functies en ontwikkelingen voor hun gezamenlijke gebruikers.

Voor persinformatie, vragen en interviews kunt u contact opnemen met:

Ronald Jonkers, [email protected]

Thom Romp, [email protected]

Over Knaken:

“Knaken is een innovatieve cryptobroker, gevestigd in Nederland, die zich onderscheidt door een breed scala aan diensten aan te bieden in de wereld van digitale valuta. Naast het faciliteren van de handel in diverse cryptovaluta, biedt Knaken zijn klanten unieke spaar-, betaal- en bewaaroplossingen. Dit alles afgestemd op zowel de ervaren handelaar als de beginnende crypto-enthousiast. Het Knaken-platform is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, veiligheid en betrouwbaarheid, waarmee wij streven naar het toegankelijk maken van de cryptomarkt voor een breed publiek.”

Over Planq Network:

“Planq Network is een oer-Nederlandse blockchain, gericht op de mobiele adoptie van blockchaintechnologie. Bij Planq Network wordt hard gewerkt aan oplossingen en applicaties die inclusief zijn voor mobiele gebruikers, om zo inclusieviteit te creeren voor personen zonder een PC. De blockchain is gebouwd op een combinatie van Ethereum Virtual Machine (EVM) en Cosmos-SDK-technologie.”

Ontdek meer blogs