Buckaroo rolt als eerste gamechanging cryptobetaalsysteem SETTLE van KNAKEN uit

Bij Knaken zijn we verheugd om een nieuwe samenwerking met Buckaroo aan te kondigen, een samenwerking die een revolutie teweegbrengt in de wereld van cryptobetalingen. Deze unieke samenwerking, die van start ging tijdens de Webwinkelvakdagen 2024, markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van digitale transacties.

SETTLE: Eenvoudig betalen met en ontvangen in crypto

Met trots presenteren we de publieke livegang van SETTLE, ons nieuw ontwikkelde betaalsysteem. SETTLE is ontworpen om onze klanten een veilige, betrouwbare en vooral eenvoudige manier te bieden om te betalen met een brede selectie aan cryptovaluta, waaronder Bitcoin, Ethereum, USDC en Cardano. Ons doel is om het gebruik van cryptocurrency in het dagelijkse leven te vereenvoudigen, en SETTLE is hierin een grote stap voorwaarts.

Een primeur in de Nederlandse markt

In samenwerking met Buckaroo, een voorloper in betalingsoplossingen, zijn we de eerste in Nederland die dergelijke cryptobetalingen mogelijk maken voor online handelaren. Deze samenwerking is een duidelijke indicatie van onze inzet om voorop te lopen in de fintech-industrie en nieuwe, innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten.

De rol van Rico Verhoeven

We zijn ook trots om aan te kondigen dat Rico Verhoeven, wereldkampioen kickboksen, zich als aandeelhouder bij ons heeft gevoegd. Rico staat bekend om zijn innovatieve geest en zijn betrokkenheid bij Knaken onderstreept onze ambitie om constant te vernieuwen en voorop te lopen in de markt.

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop

Bij Knaken is de veiligheid en betrouwbaarheid van onze klanten altijd onze hoogste prioriteit geweest. Met SETTLE zetten we deze toewijding voort en bieden we een platform dat niet alleen innovatief is, maar ook voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en betrouwbaarheid.

Aansluiten bij de groeiende cryptomarkt

Deze samenwerking is bijzonder relevant in een tijd waarin een groeiend aantal consumenten in Nederland en daarbuiten interesse toont in cryptohandel en -betalingen. We spelen in op deze trend door onze klanten meer flexibiliteit en opties te bieden bij hun online aankopen.

Vooruit kijken naar de toekomst

De samenwerking tussen Knaken en Buckaroo is slechts het begin. We blijven innoveren en nieuwe mogelijkheden verkennen om onze dienstverlening uit te breiden en te verbeteren. Hou onze website en sociale media in de gaten voor toekomstige updates en spannende ontwikkelingen.

Ontdek meer blogs