Nieuwe coins uitgelicht! Aptos, LidoDAO en Stacks

Stacks

Stacks is een project dat is gebouwd op het Bitcoin-netwerk en is ontworpen om smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps) voor Bitcoin mogelijk te maken. De tweede laag van Stacks is een manier om slimme contracten mogelijk te maken op het bitcoin netwerk zonder dat er een extra laag van centralisatie nodig is.

Net als Lightning netwerk is Stacks dus een tweede laag op Bitcoin. Het grote verschil is dat Stacks de mogelijkheid biedt om cryptocurrency te verdienen door middel van proof-of-transfer (PoX), een uniek consensus-mechanisme dat transacties verifieert en gebruikers beloont voor het beveiligen van het netwerk. Transacties worden betaald in STX, de native currency van Stacks netwerk.

Investeren in Stacks (STX)

Als jij op zoek bent naar een veelbelovend Bitcoin project om in te investeren, dan is Stacks zeker het overwegen waard. Door te investeren in Stacks bij Knaken, profiteer je van de groeiende populariteit van dit project en de enorme potentie ervan in de markt.

Met Stacks kun je niet alleen profiteren van de voordelen van het Bitcoin-netwerk, maar ook van de mogelijkheid om te verdienen door middel van PoX. Dit zorgt voor een extra laag van veiligheid en decentralisatie, wat het project aantrekkelijk maakt voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Bovendien is Stacks een van de weinige blockchain-projecten die is gebouwd op het Bitcoin-netwerk, wat het een unieke positie geeft in de markt. Met de groeiende populariteit van Bitcoin en de toenemende adoptie van gedecentraliseerde applicaties, heeft Stacks het potentieel om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie.

Lido DAO

Lido DAO is een gedecentraliseerde autonome organisatie die zich richt op het veilig en efficiënt staken van Ethereum. Het Lido platform maakt het mogelijk om Ethereum te staken en tegelijkertijd liquiditeit te behouden door middel van Lido staked Ethereum tokens (stETH). Hierdoor kun je als investeerder profiteren van de voordelen van staken, zoals het verdienen van rente, terwijl je je ETH-holdings niet hoeft te verzilveren.

Investeren in Lido DAO

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Lido DAO, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Lido DAO tokens kopen en verkopen. Lido is een belangrijke speler in de wereld van Ethereum staking en heeft een sterke community en ontwikkelingsteam achter zich.
Met de stijgende populariteit van Ethereum en de toenemende vraag naar staking diensten, heeft Lido DAO een enorm potentieel om te groeien en een belangrijke rol te spelen in de toekomst van de Ethereum blockchain. Overweeg zeker om in Lido DAO te investeren via Knaken als je op zoek bent naar een innovatieve en veilige manier om te profiteren van de voordelen van Ethereum staking!

Aptos

Aptos is een Layer 1 PoS blockchain die gebruik maakt van een smartcontract programmeertaal genaamd Move (gebaseerd op Rust), ontwikkeld door Diem (van facebook) blockchain-ingenieurs. Het heeft als doel om web3 voor het grote publiek toegankelijk te maken en DApps in staat te stellen echte problemen op te lossen.

De blockchain kan meer dan 150.000 tps (transacties per seconde) verwerken door parallelle uitvoering. In 2022 haalde Aptos in totaal $350 miljoen op aan financiering van grote investeerders zoals Andreessen Horowitz, FTX Ventures, Jump Crypto en Binance Labs.

Investeren in Aptos

Als je geïnteresseerd bent in het investeren in Aptos, dan is Knaken de perfecte broker voor jou! Bij Knaken kun je eenvoudig en veilig Aptos coin kopen en verkopen.
Aptos is een nieuwe belangrijke speler in de wereld en heeft potentie de onderlaag van een nieuw ecosysteem te worden.

Ontdek meer blogs