Knaken lanceert nieuwe campagne 'The Standard'

In een wereld waar traditioneel bankieren met zijn restricties, kosten en tijdrovende processen voor velen de standaard is geworden, stellen wij van Knaken een belangrijke vraag: waarom zou je jezelf beperken tot wat 'normaal' wordt geacht? De werkelijke standaard zou gemak, snelheid en transparantie moeten zijn, vrij van verborgen kosten, onnodige tussenpersonen, en verouderde technologieën. Dit initiatief doorbreekt de conventies van het traditionele financiële systeem door een toekomst te schetsen waar financiële vrijheid, controle, en transparantie niet langer uitzonderingen zijn, maar de norm.

Campagneslogan

Why SETTLE for the standard. SETTLE for more.

Toelichting slogan

Vraag jezelf af waarom je genoegen zou nemen met wat als ‘normaal’ wordt beschouwd, enkel omdat dit is ‘hoe het hoort’. De term ‘settle’ is bewust gekozen vanwege zijn dubbele betekenis, waarmee zowel 'genoegen nemen' als de verwijzing naar onze unieke productlijn SETTLE wordt bedoeld. Het is tijd om oude normen te doorbreken en een nieuwe standaard te zetten. Een standaard die past bij jouw leven, jouw regels, en jouw wensen. De keuze is simpel: accepteer je het oude en bekende, of kies je voor innovatie en vrijheid? Met SETTLE neem je de regie volledig in eigen hand.

Doelstellingen van de campagne

'The Standard' daagt de status quo uit en zet de stap naar een wereld waarin je niet langer hoeft te settelen voor minder. Deze campagne richt zich op vier kerndoelen:

Bewustwording creëren

We streven ernaar het publieke en zakelijke bewustzijn te verhogen over de beperkingen van traditionele financiële systemen en de kansen die moderne technologieën bieden, zodat financiële vrijheid en controle in de handen van onze gebruikers blijven.

Motiveren om te innoveren

We moedigen de adoptie van nieuwe financiële technologieën aan die de weg vrijmaken voor verbeterde financiële dienstverlening.

Empoweren door kennisdeling

Door kennis en inzichten te delen, empoweren we individuen en bedrijven om geïnformeerde beslissingen te nemen over hun financiële toekomst.

Community building

We hopen onze community uit te breiden met nog meer vooruitdenkende individuen die op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Redefining the standard of finance

Het is tijd voor een paradigmaverschuiving in hoe we denken over en omgaan met onze financiën. Onze missie bij Knaken is om de traditionele beperkingen te overstijgen en een nieuwe 'standaard' te introduceren die synoniem staat voor efficiëntie, transparantie en, bovenal, financiële vrijheid. Deze visie wordt gedreven door onze kernwaarden: innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. We streven ernaar complexe financiële producten te vereenvoudigen en transparante, innovatieve oplossingen te bieden die de technologische barrières verlagen. Met 'The Standard' herdefiniëren we niet alleen de financiële dienstverlening, maar ook hoe individuen en bedrijven interactie hebben met hun vermogen en transacties uitvoeren.

Grand première @ GLORY Grand Prix

Met Knaken aan de zijde van de Glory GRAND PRIX als sponsor, hebben we zaterdag mogen genieten van het tournament waar Rico Verhoeven de beker binnenhaalde met een mindset die geen enkele kijker kan ontkennen. Tijdens dit spectaculaire event heeft ook Knaken haar eigen moment of shine had door de nieuwe campagne op de enorme schermen in de Gelredome af te spelen. Check hieronder de video waarvoor een unieke samenwerking heeft plaatsgevonden vanuit Knaken met Louis Klibansky, Nederlands bekendste male model: Mark Vanderloo én zijn prachtige dochter Emma Vanderloo.

Go Settle

Met SETTLE introduceren we meer dan een dienst: we presenteren de toekomst van financiële autonomie. SETTLE staat voor directe transacties, optimale controle en de vrijheid om overal met je assets te betalen. Dit markeert niet alleen een stap voorwaarts in technologische innovatie, maar ook een sprong in het versterken van individuele vrijheid en het democratiseren van toegang tot het financiële systeem.

Met SETTLE geniet je van:

  • Ongekende snelheid en transparantie in je financiële transacties
  • De vrijheid om te kiezen hoe en wanneer je betaalt of investeert
  • Ondersteuning van een toonaangevende technologie die financiële autonomie bevordert

Knaken Academy en socials

Ontdek alles over digitale assets via onze Knaken Academy, inclusief een Cryptopedia en kennisbank met essentiële informatie. Blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en nieuws van Knaken door ons te volgen op onze social media kanalen.

Ontdek meer blogs