Waarom overstappen naar Knaken een goed idee is.

Het nieuws dat het Litebit (net als wij een Rotterdams platform) ermee gaat stoppen is natuurlijk erg heftig en geeft aan dat de cryptomarkt nog steeds in zwaar weer verkeerd.

Ook bij Knaken merken we dit natuurlijk, maar mede omdat wij als kleine groep enthousiastelingen relatief flexibel zijn en geen grote risico's nemen met leningen aan derde partijen zijn wij erg weerbaar in veranderende marktomstandigheden.

Wij bieden graag alternatief voor klanten die op zoek moeten naar een nieuw platform om hun coins veilig onder te brengen.

De belangrijkst voordelen bij Knaken op een rijtje

  1. Overstapservice

    Met onze overstapservice bieden we persoonlijke ondersteuning bij het verplaatsen van crypto munten. Je kunt hier zelf aangeven op wat voor manier je het liefst geholpen wilt worden.

  2. Lage fee's

    Dit jaar hebben we onze fee structure veranderd waardoor we een stuk goedkoper zijn geworden. Met de kosten die we nu rekenen zijn we concurrerend met de grote internationale exchanges. Lees meer over onze fee's op de kostenpagina.

  3. Echte crypto bij Knaken (geen CFD's)

    Bij Knaken koop je echte crypto, die je dan ook gemakkelijk kunt opnemen naar je eigen externe wallet. Ons aanbod is inmiddels gegroeid tot wel 150 verschillende coins, dus keuze genoeg!

  4. Crypto opnemen naar je eigen wallet

    Bij Knaken kun je bijna alle coins die je koopt ook versturen naar je eigen private wallet. We ondersteunen vele netwerken. Ook kun je voor sommige coins een netwerk naar keuze kiezen bij het opnemen. Hier vind je de lijst met netwerken.

  5. Settle (betalen met crypto)

    Knaken is een innovatief platform waar je inmiddels ook al betalingen kunt doen met crypto. Je kunt betaalverzoeken versturen en ontvangen, maar ook is het al mogelijk om bij webshops met Settle te betalen. Lees hier meer over Settle.

  6. "Geen woorden maar daden" support

    Wanneer je actief bent bij een crypto platform komt er altijd een moment dat je ergens vragen over hebt of ondersteuning nodig hebt. Bij Knaken staan we bekend om de snelle en persoonlijke support. We helpen onze klanten graag en bieden zelfs in het weekend extra service. We hebben dan ook een uitstekende rating op trustpilot.

  7. Geen zorgen over veiligheid

    De veiligheid van je account is onze topprioriteit. Daarom hebben we twee-factor-authenticatie (2FA) geïmplementeerd, een extra beveiligingslaag die je account beschermt. Uiteraard zijn er nog vele mogelijkheden om je accountveiligheid nog meer op te schroeven zodat je met een gerust hart kunt traden.

Ben jij al overtuigd, of in ieder geval geïnteresseerd? Download dan nu onze app in de app store of Google play store en ontdek het zelf!

Ontdek meer blogs