USDT sturen naar Knaken: Een Stap-voor-Stap Gids

Heb je USDT (Tether) en ben je op zoek naar manieren om meer rendement uit je dollars te halen? Heb je al gekeken naar de USDT Kluis van Knaken? Dit is een slimme investering waarin je je USDT kunt stallen en tot wel 15% rendement per jaar kunt verdienen!

In de USDT Kluis leen je je USDT uit aan centrale exchanges om hen te voorzien van meer liquiditeit. In ruil voor jouw bijdrage ontvang je rente. Het definitieve rendement wordt berekend aan de hand van de duur van je investering en de grootte van je inleg in de kluis. Hoe langer de termijn en hoe groter de hoeveelheid USDT die we kunnen inzetten, hoe hoger het rendement - laten we eens bekijken hoe je dit kunt doen.

Stap 1: Maak je Knaken Account aan

Je reis begint bij het aanmaken van een Knaken-account. Als je al een account hebt, ben je al halverwege. Voor nieuwkomers is de snelste manier om een Knaken-account te maken het downloaden van onze mobiele app op iOS of Android. Na het downloaden van de app begin je met onze registratieflow, die je in ongeveer vijf minuten kunt voltooien. Aan het einde van de flow heb je je identificatie- en adresverificatie geüpload. Voor meer informatie over dit proces kun je onze Blog over Verificatie raadplegen.

Stap 2: Voeg je exchange wallet toe

Na het voltooien van de eerste stap kun je je exchange wallet toevoegen aan je Knaken-account. Selecteer hier de cryptocurrency waarvoor je een wallet wilt toevoegen en voer het wallet-adres in. Bij het voltooien van deze velden wordt een wallet-verificatie gestart.

Upload hier twee screenshots van je wallet, eentje waarop je wallet adres duidelijk zichtbaar is en een tweede waarop je wallet geschiedenis te zien is. Ons compliance-team controleert vervolgens je wallet-verificatie en keurt deze goed of af op basis van de aangeleverde foto's.

Als je munten op verschillende netwerken hebt staan op de exchange, kun je meerdere adressen toevoegen. Let op dat sommige Stablecoins via verschillende netwerken verzonden kunnen worden. Dubbelcheck of het netwerk in je wallet-verificatie overeenkomt met het netwerk waarover je de munten wilt versturen.

Stap 3: Verstuur je USDT

Zodra je jouw wallet(s) hebt toegevoegd, ontvang je van Knaken het wallet-adres dat je kunt gebruiken om een specifieke munt naar toe te sturen. Let op, bij het versturen van je munten is het belangrijk dat je niet alles overmaakt, maar een klein deel achterlaat om de gas-kosten te dekken die nodig zijn om de munten te versturen. Voor de meeste netwerken gaat dit om een paar cent, maar voor bijvoorbeeld het Ethereum-netwerk kan het versturen van coins soms meer dan € 1,- kosten.

Zodra je je munten hebt verstuurd komen deze snel op je Knaken-account terecht. Mocht er iets mislopen of verschijnen de munten niet binnen een paar uur op je account, neem dan contact op met ons via [email protected]. Wij zullen je verder helpen en zorgen dat de munten veilig in je account belanden.

Hoe werkt de USDT Kluis

Het volledige proces omvat drie eenvoudige stappen:

  1. Stort je USDT in de Kluis: Je stort je USDT in de Kluis van Knaken
  2. Uitleen aan Exchanges: Delta Quant leent vervolgens jouw munten uit aan exchanges om hen te voorzien van meer liquiditeit.
  3. Verdien Beloningen: Je wordt beloond voor het verschaffen van deze liquiditeit. Delta Quant verzamelt jouw verdiensten en maakt ze 24 uur voor het einde van de kluis weer beschikbaar.

Met de USDT Kluis van Knaken kun je jouw USDT laten werken. Begin vandaag nog met het storten van je USDT en ga voor dat rendement!

Ontdek meer blogs