Veilig & Simpel kopen

  • Gegarandeerde prijzen
  • Simpel met onze app of portal
  • Betalen met iDEAL, bank of creditcard
  • Directe verwerking van bestellingen
  • Opnemen = geld snel op je rekening
  • Periodiek sparen of rente op je tegoed
  • Klanten geven ons gemiddeld 4,7 ⭐⭐⭐⭐⭐!

Official partner of

Cryptovaluta Kopen

ethereum kopen
crypto kopen ideal
crypto kopen ideal
bitcoin kopen
Veilig & simpel

Veilig & simpel

Bij Knaken

Crypto kopen

Crypto kopen

Via Knaken

Crypto verkopen

Crypto verkopen

Via Knaken

Snelle verwerking

Snelle verwerking

Via Knaken

Cryptocurrency kopen & verkopen

Knaken maakt het voor iedereen mogelijk om zeer simpel te investeren in de cryptocurrency-markt. Iedereen die weet hoe een iDEAL-betaling werkt, kan met Knaken aan de slag en heeft binnen een paar minuten zijn eigen crypto in zijn wallet. Na een order worden direct inloggegevens aangemaakt voor ons paneel waar een duidelijk overzicht te vinden is van de investeringen en behaalde resultaten.

Tot 6% rente op inleg

Bijna geen of zelfs negatieve rente op de bank zorgt ervoor dat mensen verder kijken wat te doen met hun gespaarde geld. Bij Knaken bieden we nu de mogelijkheid om uw geld te "staken". Staken is een veel gebruikte term in de crypto wereld die staat voor het voor een vaste periode geld vastzetten tegen een vaste beloning. Na aanmelden kunt u direct uw geld voor 1, 6 of 12 maanden vast zetten tegen 6%.

Veiligheid

Te vaak lees of hoor je in het nieuws dat er weer bedrijven slachtoffer zijn geworden van een grote hack. Knaken heeft haar website zo beveiligd volgens alle hedendaagse bekende normen, waardoor er een meerlaags systeem ontstaat. Alle langdurig opgeslagen crypto wordt daarnaast opgeslagen in zogenaamde hardware wallets, waardoor er bij een eventuele diefstal poging niets te halen valt.

Knaken

Bespaar tijd en geld

+

Wij zorgen ervoor dat door middel van onze intelligente software je altijd cryptovaluta voor de beste prijs kan kopen.

Knaken

Support via e-mail en telefoon

+

Knaken staat klaar voor jouw vragen, dus stel ze gerust. Onze klantenservice is bereikbaar via [email protected]

Knaken

Bestel je cryptocurrency instant

+

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Knaken hoef je niet eerst een account aan te maken voor je kunt bestellen. Dit gaat vanzelf bij je eerste bestelling. Na je eerste bestelling ontvang je alle benodigde gegevens direct in je e-mail.

Knaken

Security is onze 1e prioriteit

+

Ons platform is beveiligd met een mullti-layer systeem wat ons garandeerd van een veilige omgeving waar zonder zorgen betalingen gedaan kunnen worden.

Knaken

Koop & Verkoop

+

Ons platform voert alle bestellingen DIRECT uit. Na je bestelling voltooid is kun je je aankoop direct bij je saldo zien in het persoonlijke omgeving.

Knaken

Compliance = Key

+

Wij voeren dagelijkse checks uit of we voldoen aan alle compliance, AML (Anti-Money Laundering), KYC (Know Your Customer) en security eisen voldoen.