LOADING...

EDM DanceCoin
EDM DanceCoin
EDMC
€ 0,0495
+ 0,00%

DISCLAIMER

Een pre-sale token is exclusief verkrijgbaar bij Knaken en dus nog niet via de openbare markt verkrijgbaar. Hierdoor kun je de token niet verkopen of opnemen. In de toekomst zijn er kosten verbonden aan het opnemen van deze token naar een externe wallet. Houd er rekening mee dat Knaken niet kan garanderen dat de coin uiteindelijk ook verkoopbaar is via Knaken. Pre-sales zijn een methode die de klant in staat stelt om eerder dan het grote publiek bij een project betrokken te zijn.

Dat al meer dan 3 decennia lang de Nederlandse Dj’s meedraaien in de absolute wereldtop mag geen geheim zijn. Wat wellicht minder bekend is dat veel van de wereldwijde bekende dansfeesten en festivals hun oorsprong vinden in de Benelux. Nederlandse bedrijven hebben al vanaf het vroege begin van de “house music”, eind jaren 80, de mooiste evenementen bedacht, ontwikkeld en georganiseerd. Hierdoor hebben zij aan de bakermat gestaan van een enorme creatieve- en florerende industrie. De cultuursector en daarmee ook de wereldwijde EDM community is de afgelopen jaren bijzonder zwaar getroffen door de gevolgen van de COVID19-pandemie. Om deze laatste (financieel) te ondersteunen en daarmee een zeer kenmerkende positieve gemeenschap te stimuleren is de EDM DanceCoin (EDMC) gebouwd.

Wat is EDM DanceCoin?

EDM DanceCoin (EDMC) is een utility fantoken gebouwd door Dance liefhebbers voor Dance liefhebbers. De tokens zijn ondergebracht in een Stichting die zich ten doel stelt om door middel van sponsoring en andere vormen van financieel en non-financiële ondersteuning, bij te dragen aan de continuïteit en de verdere ontwikkeling van de Electronic Dance Music Industrie in zijn geheel en festivals en EDM-evenementen in het bijzonder.

Registreer jezelf op onze site en wordt automatisch een premium member. Alle premium members worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de projecten, genieten van vele fan voordelen en krijgen in de nabije toekomst zelfs stemrecht in de toekomstige activiteiten van de EDM DanceCoin.

EDM DanceCoins kopen met iDEAL

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om heel vroeg en voor een vaste lage prijs in te stappen in dit Nederlandse Crypto project.

Meer informatie over de EDM DanceCoin en de token sale is te vinden op www.edmc.io