LOADING...

EDM DanceCoin

EDM DanceCoin

EDMC
PRE-SALE
Price
€ 0,0495
+ 0,00%

MARKET STATS

Price change (1D)
+3.58%
Ranking
Unknown
Market cap
Unknown
Volume (24h)
Unknown
All time high
Binnenkort beschikbaar...
Circulating supply
Binnenkort beschikbaar...

Over EDM DanceCoin

Dat al meer dan 3 decennia lang de Nederlandse Dj’s meedraaien in de absolute wereldtop mag geen geheim zijn. Wat wellicht minder bekend is dat veel van de wereldwijde bekende dansfeesten en festivals hun oorsprong vinden in de Benelux. Nederlandse bedrijven hebben al vanaf het vroege begin van de “house music”, eind jaren 80, de mooiste evenementen bedacht, ontwikkeld en georganiseerd. Hierdoor hebben zij aan de bakermat gestaan van een enorme creatieve- en florerende industrie. De cultuursector en daarmee ook de wereldwijde EDM community is de afgelopen jaren bijzonder zwaar getroffen door de gevolgen van de COVID19-pandemie. Om deze laatste (financieel) te ondersteunen en daarmee een zeer kenmerkende positieve gemeenschap te stimuleren is de EDM DanceCoin (EDMC) gebouwd.

WAT IS EDM DANCECOIN?

EDM DanceCoin (EDMC) is een utility fantoken gebouwd door Dance liefhebbers voor Dance liefhebbers. De tokens zijn ondergebracht in een Stichting die zich ten doel stelt om door middel van sponsoring en andere vormen van financieel en non-financiële ondersteuning, bij te dragen aan de continuïteit en de verdere ontwikkeling van de Electronic Dance Music Industrie in zijn geheel en festivals en EDM-evenementen in het bijzonder.Registreer jezelf op onze site en wordt automatisch een premium member. Alle premium members worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de projecten, genieten van vele fan voordelen en krijgen in de nabije toekomst zelfs stemrecht in de toekomstige activiteiten van de EDM DanceCoin.

EDM DANCECOINS KOPEN MET IDEAL

Voor geïnteresseerden is het mogelijk om heel vroeg en voor een vaste lage prijs in te stappen in dit Nederlandse Crypto project.Meer informatie over de EDM DanceCoin en de token sale is te vinden op www.edmc.io

Resources

FAQ

 • Wat moet ik doen om EDM DanceCoin te kopen?

  Zorg dat je een account hebt bij Knaken. Registreren kan in de app of op de registratiepagina.
  Verifieer vervolgens je persoonsgegevens en je bent klaar om EDM DanceCoin te kopen.

  Je kunt EDM DanceCoin selecteren in de app of webportal, een bedrag kiezen en direct de betaling doen met bijvoorbeeld iDEAL.

 • Kan ik EDM DanceCoin kopen met iDeal?

  Ja, bij Knaken kun je simpel EDM DanceCoin kopen met bijvoorbeeld iDEAL, Creditcard of Bancontact. Check alle mogelijkheden op onze kostenpagina.

 • Wat betaal ik om EDM DanceCoin te kopen?

  De huidige koers van EDM DanceCoin vind je bovenaan op deze pagina.

  Bij Knaken vinden we het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten over de kosten die gerekend worden. Het is mogelijk om bij elke aan- of verkoop van EDM DanceCoin deze kosten in te zien. Bekijk onze kosten op onze kostenpagina.

 • Is EDM DanceCoin kopen veilig?

  Bij Knaken staat veiligheid voorop. Al jaren zorgen wij ervoor dat je op ons platform niet alleen veilig crypto kunt kopen, maar ook kunt bewaren.

 • Kan ik EDM DanceCoin storten naar Knaken?

  Zoek naar EDM DanceCoin in de app of webportal en selecteer bij opties “storten”. Hier zie je het stort adres waar je de crypto heen kunt verzenden. Zorg wel dat je EDM DanceCoin stort vanuit een wallet adres dat geverifieerd is bij Knaken.

  Mocht je persoonlijke hulp fijn vinden kun je je gratis aanmelden voor onze overstapservice.

 • Kan ik EDM DanceCoin opnemen van Knaken naar mijn eigen wallet?

  Ja, zoek EDM DanceCoin in de app of webportal en selecteer bij opties de knop opnemen. Let wel op dat je EDM DanceCoin alleen kunt opnemen naar een geverifieerd wallet adres.

Klaar om Knaken te ontdekken?