LOADING...

Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond het project SocialBlox (SBLX)?

Wat zijn de laatste ontwikkelingen rond het project SocialBlox (SBLX)?

Het project SocialBlox ging meer dan een jaar geleden van start met een exclusieve presale listing bij Knaken. Ook hebben geregistreerde klanten een eenmalige SBLX airdrop in hun Knaken account ontvangen. Inmiddels is de coin al verhandelbaar op Uniswap (een DEX) en zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe het project er momenteel voor staat!

De SocialBlox app

De SocialBlox app is inmiddels al een tijdje in de App & Google play store te vinden. Het is een privacyvriendelijke socialmedia app waarbij gebruikers zelf kunnen kiezen of, en met welke partijen hun data wordt gedeeld. Op 1 april kwam de langverwachte nieuwe versie (V2.0) met belangrijke verbeteringen en nieuwe functionaliteiten uit.

Hoe het werkt

Wanneer je een account aanmaakt in de app krijg je een wallet adres toegewezen. Hierin worden de SBLX tokens opgeslagen die je kunt gebruiken/verdienen in de app. Je kunt SBLX verdienen door challenges uit te voeren. Ook kun je andersom je vrienden uitdagen (challengen) die dan door het uitvoeren van de challenge SBLX kunnen verdienen.

Je zou bijvoorbeeld een vriend kunnen uitdagen om naar de dierentuin te gaan, maar het kan ook zoiets lolligs zijn als een blikje Red Bull drinken vlak voor het slapen gaan. Degene die de challenge uitvoert levert bewijs in de vorm van het uploaden van een video en vervolgens beoordeelt de community in de app of de challenge naar behoren is uitgevoerd.

Een smart contract op de Polygon blockchain zorgt ervoor dat de transactie geautomatiseerd (wel of niet, afhankelijk van uitkomst) verwerkt wordt.

Probeer het nu zelf!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Iedereen die zich via deze link registreert, ontvangt eenmalig 2000 SBLX tokens om mee te beginnen!

De SocialBlox token

De SBLX-token kan dus voor van alles gebruikt worden binnen het SocialBlox ecosysteem. SocialBlox koos oorspronkelijk voor een ERC-20 token op Ethereum. Later is besloten om voor het gebruik van de app over te stappen naar Polygon. Transacties op het Polygon netwerk gaan momenteel namelijk een stuk sneller en de kosten zijn lager.

Let dus op: de app (en dus ook de wallet in de app) maakt nu enkel gebruik van het Polygon netwerk.

Bij Knaken kun je op dit moment simpel SBLX tokens kopen voor de marktprijs en versturen naar het SocialBlox platform. Het wallet adres dat je bij SocialBlox hebt aangemaakt, moet je wel eerst even verifiëren bij ons.

Twee screenshots van het adres in de app volstaan in dit geval. Zorg ervoor dat je het Polygon netwerk selecteert bij het opnemen naar de SocialBlox app.
Het handelen (swappen) werkt vooralsnog alleen via Uniswap op Ethereum.

De toekomst van SocialBlox

SocialBlox bestaat dus nog maar net en wil graag verder groeien als sociaal interactief en privacyvriendelijk platform waar mensen hun creativiteit kwijt kunnen. Op de website vinden we een roadmap waarvan een groot deel van de plannen inmiddels al is uitgevoerd.

Het SocialBlox project staat bekend om zijn levendige community en je kunt gemakkelijk met ze in contact komen via telegram. We houden dit project komende tijd goed in de gaten en zijn erg benieuwd naar de verdere ontwikkelingen.

Investeren in SocialBlox

Net zoals vele andere mensen kun je natuurlijk ook gewoon de SBLX token kopen als investering en veilig bij Knaken laten staan. De waarde van de tokens is afhankelijk van adoptie en gebruik van de app. Wanneer de populariteit dus toeneemt, zal de waarde van de token dus mee stijgen!

Disclaimer

 

Ontdek meer blogs

Gerelateerde blogs

19 - 04 - 24 Knaken

De Bitcoin Halving: Een gids voor beginners

Ontdek de basis van Bitcoin halving en het effect ervan op de markt met onze eenvoudige gids. Leer wat het is, waarom het gebeurt en de historische impact ervan op de prijs van Bitcoin.

Ontdek nu
12 - 04 - 24 Knaken

KNAKEN EN OARO LANCEREN STRATEGISCH PARTNERSCHIP VOOR INNOVATIEVE TOEGANGSTECHNOLOGIE IN STADIONS

Knaken en OARO bundelen hun krachten om een nieuwe standaard neer te zetten voor stadionbezoeken door geavanceerde crypto technologieën en digitale identificatiesystemen te integreren. Deze samenwerking streeft naar verbeterde veiligheid en toegankelijkheid in stadions, met plannen om deze technologieën in Nederland en Spanje uit te rollen. Het doel is om de fanervaring te transformeren en een nieuwe standaard in sportevenementen te zetten.

Ontdek nu

Gerelateerde cryptopedia

Stagflatie

Stagflatie is een economische situatie waarbij een land te maken heeft met zowel hoge inflatie ...

Lees meer

All-time low (ALT)

The bottom is een term die wordt gebruikt wanneer een koers de laagste waarde sinds ...

Lees meer

Private key

De private key (de privé sleutel) is een lange code zoals..

Lees meer

Ledger

Een ledger is een veel gebruikte term in de crypto-wereld...

Lees meer

Pump en dump

Dit is een manier van koersmanipulatie. Een relatief kleine crypto token wordt enorm gehyped in korte tijd. ...

Lees meer

HODL

"Hodl" is een uitdrukking die verwijst naar het vasthouden en niet verkopen van cryptocurrency. De term is afgeleid van ...

Lees meer

Klaar om knaken te ontdekken?