betalen met crypto
betalen met crypto

Wallet Verificatie: Integratie WalletConnect bij Knaken

Met trots kondigen we aan dat Knaken nu WalletConnect ondersteunt, wat betekent dat wallet verificatie nu sneller en makkelijker is dan ooit tevoren. WalletConnect is een open protocol voor het verbinden van desktop DApps met mobiele wallets via scannen van QR-codes of deep linking. Dit zorgt voor een naadloze en veilige ervaring voor onze gebruikers.

Hoe werkt het?

Het proces van wallet verificatie is nu vereenvoudigd in een paar eenvoudige stappen:

  1. Verbind je wallet: Open je wallet app die WalletConnect ondersteunt en scan de QR-code die op het Knaken platform wordt weergegeven.
  2. Bevestig eigendom: Bevestig in je wallet app dat jij de eigenaar bent van de wallet. Dit doe je door simpelweg de connectie te accepteren en eventueel een handtekening te zetten.
  3. Wallet is geverifieerd: Zodra je deze stappen hebt doorlopen, is je wallet onmiddellijk geverifieerd op het Knaken platform.

Ondersteunde Wallets

WalletConnect wordt ondersteund door een breed scala aan wallets, waaronder:

  • MetaMask
  • Trust Wallet
  • Rainbow
  • Argent
  • Crypto.com
  • Pillar
  • imToken
  • TokenPocket
  • MathWallet
  • SafePal
  • Coinomi

Met deze integratie hoeven gebruikers van deze wallets niet langer screenshots te uploaden om hun wallet te verifiëren. Dit bespaart tijd en maakt het proces veel eenvoudiger en gebruiksvriendelijker.

Wallets/Blockchains zonder WalletConnect ondersteuning

Voor gebruikers die wallets of blockchains gebruiken die geen WalletConnect ondersteunen, blijft de verificatieprocedure helaas via het uploaden van screenshots verlopen. We werken er hard aan om meer wallet integraties te bieden en het verificatieproces voor alle gebruikers zo soepel mogelijk te maken.

Beschikbaarheid op het portal en mobiele app

Momenteel is deze nieuwe wallet verificatie methode alleen beschikbaar via ons portal. We zijn echter hard aan het werk om deze functionaliteit zo snel mogelijk ook beschikbaar te maken op onze mobiele app. Houd onze updates in de gaten voor meer informatie.

Verdere mogelijkheden met WalletConnect

Naast de huidige verificatiefunctie, zijn we bij Knaken bezig met de integratie van WalletConnect voor stortingen. Dit zou het voor gebruikers nog eenvoudiger maken om geld te storten door direct vanuit hun wallet app transacties te initiëren en te bevestigen.

Daarnaast onderzoeken we momenteel de integratie met Settle, een platform dat geautomatiseerde transacties en betalingen mogelijk maakt. Deze integratie zou ons in staat stellen om nog meer geavanceerde financiële diensten aan te bieden, waardoor gebruikers efficiënter en veiliger transacties kunnen uitvoeren.

Meerdere wallets en adressen verifiëren

Op dit moment is het mogelijk om één wallet tegelijk te koppelen aan je Knaken account. Echter, je kunt meerdere adressen verifiëren door deze wallets om de beurt te verbinden en te verifiëren. Dit biedt flexibiliteit voor gebruikers met meerdere wallets en adressen, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid.

Met deze nieuwe feature hopen we de gebruikservaring op Knaken aanzienlijk te verbeteren. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf hoe makkelijk en snel wallet verificatie kan zijn!

Bekijk ook deze blogs

bitcoin kopen ideal

De Reis van Goud door de Wereldeconomie

Inleiding Goud heeft altijd al een speciale status gehad in de menselijke beschaving. Lang voordat papiergeld en digitale transacties werden geïntroduceerd, was goud het symbool van rijkdom, macht en een…
Lees meer

KLAAR OM KNAKEN

TE ONTDEKKEN ?

bitcoin kopen ideal
HOOFDKANTOOR
Nassaukade 5
3071 JL Rotterdam
Nederland

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V. © 2024

Knaken Cryptohandel B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Knaken Cryptohandel B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Knaken Cryptohandel B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

Investeren in cryptogerelateerde producten gaat gepaard met aanzienlijke risico’s.

spend your cryptoknaken settlebitcoin kopen idealbitcoin kopen idealknaken settleknaken settlebitcoin kopenknaken settleknaken settlebitcoin kopen idealknaken settlebitcoin kopen idealbitcoin kopen idealbitcoin kopen idealbetalen met cryptobitcoin kopen ideal