Waarom overstappen van Binance naar Knaken een goed idee is

Het nieuws dat Binance stopt in Nederland en klanten vraagt hun crypto te verwijderen van het platform komt als een schok voor velen. Dat betekent dat veel gebruikers op zoek zijn naar een nieuw platform om hun munten veilig onder te brengen. Wij als Knaken willen al deze klanten van harte welkom heten, terwijl Binance Nederlandse beleggers laat vallen. Lees hieronder wat de voordelen van Knaken en zijn en hoe we je kunnen helpen.

De belangrijkste voordelen van Knaken op een rijtje

Overstapservice

Wij bieden een persoonlijke overstapservice om je te helpen bij het verhuizen van je crypto munten van Binance naar ons platform. Je kunt zelf aangeven hoe je het liefst geholpen wilt worden.

Lage fee's

Dit jaar hebben we onze fee-structuur veranderd waardoor we een stuk goedkoper zijn geworden. Met de kosten die we nu rekenen, zijn we concurrerend met de grote internationale exchanges. Lees meer over onze fee's op de kostenpagina.

Echte crypto bij Knaken (geen CFD's)

Bij Knaken koop je echte crypto, die je gemakkelijk kunt opnemen naar je eigen externe wallet. We bieden inmiddels meer dan 150 verschillende coins aan, dus er is genoeg keuze!

Crypto opnemen naar je eigen wallet

Bij Knaken kun je bijna alle coins die je koopt ook versturen naar je eigen private wallet. We ondersteunen vele netwerken en bieden voor sommige coins een netwerk naar keuze bij het opnemen. Bekijk hier de lijst met netwerken.

Settle (betalen met crypto)

Knaken is een innovatief platform waar je ook betalingen kunt doen met crypto. Je kunt betaalverzoeken versturen en ontvangen, maar het is ook mogelijk om bij webshops met Settle te betalen. Lees hier meer over Settle.

"Geen woorden maar daden" support

Bij Knaken staan we bekend om de snelle en persoonlijke support, zelfs in het weekend, en uiteraard in het Nederlands met een Rotterdamse mentaliteit. We hebben een uitstekende rating op Trustpilot.

Geen zorgen over veiligheid

Veiligheid is onze topprioriteit. We hebben twee-factor-authenticatie (2FA) geïmplementeerd, maar bieden ook nog vele andere mogelijkheden om je accountveiligheid verder te verhogen.

Nederlandse registratie

Knaken is in het bezit van een Nederlandse registratie, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over wetgeving en regulering. We voldoen aan de strenge eisen die door de Nederlandse wet zijn gesteld, zodat je verzekerd bent van een legaal en betrouwbaar platform.

Ben jij al overtuigd, of in ieder geval geïnteresseerd? Download dan nu onze app in de App Store of Google Play Store en ontdek het zelf!

Ontdek meer blogs