Ready, Set, Settle!

Onlangs las ik met interesse het artikel van Bas Bosman op BNR Nieuwsradio van 19 maart over het afnemende aantal winkels dat Bitcoin accepteert. In het voorjaar van 2019 kwam ik tot dezelfde conclusie, voornamelijk vanwege verschillende pijnpunten die ik waarnam.

Zo lopen winkels een koersrisico bij crypto-betalingen en willen veel bedrijven geen crypto op hun balans hebben. Ook weten veel boekhouders en accountants niet hoe ze hiermee moeten omgaan. Daarnaast duurt het te lang voor betalingen bevestigd zijn bij veel crypto-betalingen oplossingen. Bovendien is er een hoog witwas risico aangezien transacties niet volledig herleidbaar zijn en zijn de kosten vaak te hoog voor betalingen, vooral op drukke momenten op de blockchain.

Maar ik zag ook veel kansen, zoals mensen die hun verdiende geld in de stijgende markt willen uitgeven en het probleem dat veel crypto-beleggers ervaren met hun bank die vragen stelt over waar al dat geld vandaan komt. Na een zomer van brainstormen met het team van Knaken Cryptohandel B.V. hebben we een oplossing bedacht voor al deze problemen door het product Settle te lanceren.

Voordelen

Settle is een betaalmethode die aan elke webwinkel kan worden toegevoegd naast IDEAL en Creditcards, waarmee mensen met al hun crypto kunnen betalen. Settle biedt ook de mogelijkheid om onderlinge betalingen te doen door middel van een betaalverzoek of directe overschrijving. Settle biedt onder andere deze voordelen:

  • Ontvangen van crypto-betalingen zonder koersrisico
  • Geen opzetkosten
  • Directe bevestiging van betaling
  • Vanaf een grootte van 1 cent
  • 100% compatibiliteit met alle WWFT en AMLD5 wetgeving
  • Compatibiliteit met boekhoudsystemen
  • Betaling met elke crypto-valuta die jij wilt

En nog veel meer...

Settle is al een goedgekeurde betaalmethode bij Buckaroo en er is een mogelijkheid om deze betaalmethode samen met ons in jouw webshop te implementeren. Als je geïnteresseerd bent in Settle, neem dan contact met mij op: [email protected]

Ontdek meer blogs