bitcoin kopen
spend your crypto

Knaken maakt cryptodonaties bij de Johan Cruyff Foundation mogelijk

Bij Knaken zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om financiële vrijheid toegankelijk te maken. We zijn dan ook trots om aan te kondigen dat dankzij onze samenwerking met de Johan Cruijff Foundation, het nu mogelijk is om met cryptovaluta te doneren. De Cruyff Foundation is hiermee het eerste goede doel in Nederland waar rechtstreeks en volledig gevalideerde cryptodonaties in euro’s mogelijk zijn. Deze innovatieve aanpak opent de deuren voor een breder scala aan donateurs.

Doe mee en steun de Cruyff Foundation

In deze decembermaand, een periode die draait om geven, kunnen we samen nog meer kinderen en jongeren de kans bieden om te sporten en bewegen. Doneer jouw crypto aan de Cruyff Foundation en help mee om een positieve impact te maken op hun leven.

Gemakkelijk doneren met Knaken SETTLE

Met onze samenwerking is doneren eenvoudiger dan ooit. Via de donatiepagina van de Cruyff Foundation kun je nu kiezen voor Knaken SETTLE als betaalmethode, naast andere opties zoals iDEAL. Jouw cryptodonatie wordt direct omgezet naar euro’s, waardoor de foundation geen last heeft van de schommelingen in de waarde van digitale valuta. Bovendien dekt Knaken de transactiekosten, zodat jouw volledige donatie ten goede komt aan het goede doel.

Veiligheid en transparantie gegarandeerd

Bij Knaken SETTLE staan veiligheid en privacy voorop. Wij zorgen ervoor dat jouw donaties veilig en verantwoord worden beheerd. Donateurs kunnen met een gerust hart bijdragen, wetende dat hun gift een verschil maakt. Lees meer over onze werkwijze op de website van Knaken.

Over de Johan Cruijff Foundation

De Johan Cruijff Foundation werd opgericht door de legendarische voetballer Johan Cruijff. De foundation zet zich in om sport en spel toegankelijk te maken voor kinderen, vooral voor degenen met een beperking. Door het creëren van Cruyff Courts, Schoolplein14-programma’s en speciale projecten, bevordert de foundation sociale interactie en persoonlijke ontwikkeling onder jongeren. Hun werk draagt bij aan het welzijn van kinderen over de hele wereld en helpt hen om een gezonde en actieve levensstijl te ontwikkelen.

Bekijk ook deze blogs

KLAAR OM KNAKEN

TE ONTDEKKEN ?

bitcoin kopen
HOOFDKANTOOR
Nassaukade 5
3071 JL Rotterdam
Nederland

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V. © 2024

Knaken Cryptohandel B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Knaken Cryptohandel B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Knaken Cryptohandel B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

Investeren in cryptogerelateerde producten gaat gepaard met aanzienlijke risico’s.

bitcoin kopenbetalen met cryptobitcoin kopen idealknaken settlespend your cryptobetalen met cryptospend your cryptobitcoin kopenknaken settlespend your cryptospend your cryptospend your cryptobitcoin kopen idealspend your cryptobetalen met cryptobitcoin kopen