Knaken Family

Met dit unieke programma kun je eigenaar worden van een stukje van Knaken. Je krijgt toegang tot een aantal geweldige voordelen en profiteert mee van ons groeiende bedrijf en de opkomende cryptomarkt.

Hoe werkt het?

Knaken Family is een zeer uitgebreid loyaliteitsprogramma en een interessante investeringsmethode voor de moderne belegger.

Stock Appreciation Rights

Als Family Member ontvang je niet alleen vele voordelen, maar je wordt ook eigenaar van een stukje van Knaken. Dit is mogelijk d.m.v. een zogenaamde SAR, wat staat voor: Stock Appreciation Rights. Het is een soort virtueel aandeel gekoppeld aan de waardeontwikkeling van Knaken. Je verkrijgt dus een economisch recht en maakt aanspraak op de winstuitkering.

Kickback bij crypto traden

Family Members kunnen goedkoper/gratis traden. We werken met een zogenoemde kickback. Bij het doen van een order betaal je eerst het volledige bedrag. Als je order geslaagd is, ontvang je vervolgens een kickback. De kosten (Bij Family Start een deel daarvan) die gemaakt zijn bij het uitvoeren van het order ontvang je dan terug in je Knaken wallet.

De Knaken Family pakketten

We bieden vier soorten Family pakketten aan. Je kunt in een keer groot uitpakken, maar ook in kleine stapjes naar keuze beginnen d.m.v. Family Start.

   

   

 

Let op: Aangezien er maar een klein aantal aandelen zijn waar rechten over verkregen kunnen worden, zijn de Knaken Family Pakketten in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Op = Op!

Wat voor jou?

Je kunt een pakket naar keuze simpel aanschaffen in onze app of de webportal. Mocht je nog ergens over twijfelen of andere vragen hebben, neem dan gerust contact op met [email protected].

Ontdek meer blogs