How to: SocialBlox (SBLX) verhandelen

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat SocialBlox een app is waar je de SBLX token in kunt gebruiken voor challenges. Deze app kun je downloaden in de appstore of google play store. Je kunt dus de SBLX-token vanaf Knaken opnemen naar je account in de SocialBlox app.

Lees hier meer over de stand van zaken van het project:

Als je SBLX wilt verkopen is daar op dit moment alleen mogelijkheid voor om dit te doen via Uniswap (een DEX).

Socialblox is op dit moment wel op zoek is naar een betere oplossing, dus wellicht dat er in de nabije toekomst verandering in komt. Voor meer info hierover zou je contact kunnen opnemen met het project zelf. Ze hebben een hechte community en zijn gemakkelijk te bereiken via hun telegram kanaal.

Hieronder volgen instructies voor het verhandelen van SBLX via Uniswap:

Let op: Gebruik van Uniswap is redelijk prijzig vanwege hoge netwerk kosten van Ethereum momenteel. Verwacht dus minimaal 10 euro aan "gas fee" kwijt te zijn bij het doen van de onderstaande handelingen.

  • Verstuur SBLX nu naar je externe wallet. In de Knaken app vind je onder SBLX een knop verzenden en vervolgens kun je je externe wallet adres kiezen als ontvangstadres. Kies “Ethereum” als netwerk.
  • Zorg ook dat je genoeg ETH in deze wallet hebt om toekomstige transactie fee's te betalen. Als je dat niet hebt, kun ook vanuit Knaken ETH naar deze wallet sturen. 
  • Wacht tot de SBLX coin is overgeboekt naar je externe wallet via het Ethereum-netwerk. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van het netwerkverkeer.
  • Open de MetaMask wallet op je computer of smartphone. Als je de SBLX Coin niet standaard ziet in Metamask, moet je deze handmatig toevoegen. Lees hier meer daarover.
  • Als dit gelukt is, kun je het bedrag aan ETH terug naar je Knaken account storten. Hiervoor gebruiken we een algemeen ontvangstadres dat je kun vinden onder Ethereum storten. Dit is het ontvangstadres adres van Knaken dat je dan zult vinden: 0xd8b81f965ea9348e2013d9cc5cc7e942d33c9006 

Kies voor "verzenden" in Metamask en vul het bovenstaande adres in als ontvangstadres. 

  • Binnen een half uurtje vind je het ETH saldo terug in je Knaken account en kun je het eventueel ook verkopen voor euro's. 
Ontdek meer blogs