spend your crypto
spend your crypto

4 tips voor ondernemers die handelen in crypto

Er zijn verschillende soorten ondernemers, maar wat ze allemaal gemeen hebben is, naast het gebruik van een boekhoudprogramma, de drang naar diversificatie. Voor degenen die cryptohandel als een vorm van investering kiezen, is het vergelijkbaar met elk bedrijf, omdat er geen zekerheid is. Als je een beginner bent in cryptohandel, is het verstandig om eerst onderzoek te doen en je voor- en nadelen af te wegen voordat je besluit of het iets voor jou is. Ben je al bezig met cryptohandel? Dan zijn hier enkele manieren waarop je het meeste uit je crypto-handelsinvestering kunt halen.

1. Volg het nieuws

Het is gemakkelijk om met cryptohandel te beginnen. Je moet je registreren voor een account op Knaken, je identiteit verifiëren, je geld storten en vervolgens beginnen met handelen. Maar weet je zeker dat je het voorbereidende werk kent voordat je begint met handelen? Als je niet de juiste opleiding hebt genoten, kun je net zo goed een aanvallende stier zijn die maar rond en rond cirkelt. Verschillende factoren beïnvloeden de richting van de cryptoprijzen. Prestaties uit het verleden zijn ook niet betrouwbaar als we naar toekomstige resultaten kijken. Als je onderzoek doet, zorg er dan voor dat je altijd op zoek bent naar het laatste nieuws, vooral naar nieuws dat de cryptoprijzen kan beïnvloeden. Zoek het laatste marktnieuws op betrouwbare online en offline bronnen.

2. Handel met een doel

We hebben geleerd hoe belangrijk het is om een doel te stellen. Je moet er ook rekening mee houden als je in cryptocurrency handelt. Je moet je bewust zijn van je doel, risicobereidheid en hoeveel je wilt investeren ten opzichte van de winst gedurende een bepaalde tijdlijn. Kies ook tussen scalperen of daghandel en bepaal waarom je in digitale valuta wilt handelen. Bij de handel in cryptocurrency zijn er ondanks de winsten nog steeds verliezen, en het is een vorm van handelen die niet voor iedereen geschikt is. Net zoals bij het doen van de boekhouding van je bedrijf met behulp van het beste boekhoudprogramma, moet je begrijpen hoeveel geld je nodig hebt of bereid bent te verliezen.

3. Focus je niet op één cryptovaluta

Op de markt van cryptocurrency heb je veel opties om uit te kiezen. Momenteel heerst Bitcoin (BTC) nog steeds over de digitale valuta, maar je zult merken dat er andere cryptocurrencies zijn die de moeite waard zijn om te onderzoeken. Als ondernemer moet je weten dat diversificatie essentieel is, en dat kun je ook met crypto doen. Mogelijk ben je in verschillende bedrijven actief en verspreid je je geld over andere digitale valuta. Zoals eerder vermeld, kun je, als je naar het marktnieuws kijkt, zien welke, afgezien van BTC, de beste zijn.

4. Vermijd FOMO

Angst om iets te missen (FOMO oftewel Fear Of Missing Out) is een mentaliteit die beginners in de problemen brengt bij het handelen in cryptocurrency. Sommigen raken verblind door succesverhalen en haasten zich naar iets dat ze niet helemaal begrijpen. De winst is het enige dat ze kunnen zien, totdat ze beseffen dat handelen meer inhoudt dan alleen maar kiezen voor Ja of Nee. Het is essentieel om de basisbeginselen en de risico’s te leren kennen voordat je cryptocurrency koopt om te verhandelen.

Bekijk ook deze blogs

KLAAR OM KNAKEN

TE ONTDEKKEN ?

bitcoin kopen
HOOFDKANTOOR
Nassaukade 5
3071 JL Rotterdam
Nederland

KNAKEN CRYPTOHANDEL B.V. © 2024

Knaken Cryptohandel B.V. heeft een registratie bij De Nederlandsche Bank N.V. (DNB) als aanbieder van cryptodiensten. DNB houdt toezicht op de naleving door Knaken Cryptohandel B.V. van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme en de Sanctiewet 1977. Knaken Cryptohandel B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. Dit betekent dat er geen toezicht wordt gehouden op financiële eisen of bedrijfsrisico’s en er geen sprake is van specifieke financiële consumentenbescherming.

Investeren in cryptogerelateerde producten gaat gepaard met aanzienlijke risico’s.

bitcoin kopen idealbitcoin kopen idealknaken settlespend your cryptobitcoin kopenbetalen met cryptospend your cryptobitcoin kopenbitcoin kopenknaken settlebitcoin kopenbitcoin kopenspend your cryptobitcoin kopen idealbetalen met cryptospend your crypto