Cryptovaluta verkopen en verhandelen

Indien je een geverifieerde gebruiker bent, kun je op elk moment van de dag cryptocurrencies zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) omzetten in euro's en deze laten uitbetalen. Elke dag worden uitbetalingen uitgevoerd naar bankrekeningen binnen Europa.

  • Snel cryptocurrency verkopen
  • Snelle verificatie
  • Verkopen via beveiligd platform en exchange

Cardano kopen
crypto kopen ideal
online crypto wallet
bitcoin kopen ideal
bitcoin kopen ideal

Hoe kun je je cryptocurrency verkopen?

+

Via ons controlepaneel kun je op elk gewenst moment een verkoop-order inschieten.
Je crypto wordt vervolgens omgezet in euro's op basis van de huidige koers.
Hierna kun je je crypto uit laten betalen naar je bankrekening of andere cryptocurrencies kopen.

crypto kopen ideal

Prijs gebaseerd op actuele koers

+

Cryptocurrencies zoals BTC en ETH kopen voor de actuele koers?
Bij Knaken kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week terecht om cryptocurrency voor de actuele koers te kopen of verkopen.

online crypto wallet

Beveiligd systeem

+

Onze website omgeving is beveiligd met een multilaags systeem waardoor Knaken kan garanderen dat alles via de website in een veilige omgeving plaatsvindt. Zo werken wij met versleutelde offline wallets (cold storage) en betalen we je na een transactie uit via de bank.
Dagelijks investeren we tijd in de controle en optimalisatie van onze compliance processen. Via cyber security-maatregelen beschermen we ons systeem zo adequaat mogelijk.

crypto verkopen

Kun je investeren in cryptocurrency?

+

Cryptocurrency-koersen zijn vaak volatiel. Dit houdt in dat de waarde van een cryptocurrency sterk kan schommelen. Dit zorgt ervoor dat het investeren in cryptovaluta zeer risicovol is omdat het zomaar sterk in waarde kan dalen. Uiteraard geldt dit ook de andere kant op, je cryptocurrency kan ook zomaar sterk in waarde stijgen.

bitcoin kopen

Diverse cryptovaluta kopen

+

Bij Knaken kun je bitcoin kopen, maar wij bieden ook verschillende andere cryptocurrencies. Helaas accepteren wij geen cryptocurrencies die niet bij Knaken gekocht zijn in verband met de nieuwe Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 en de implementatie daarvan in Nederlandse wetgeving in de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

ethereum kopen

Ik heb nog een andere vraag over Knaken of cryptocurrency…

+

Ons support-team staat van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 voor je klaar om je vragen te beantwoorden! Op zaterdag en zondag zijn wij minder goed bereikbaar.