Crypto valuta verkopen/verhandelen

Indien je een geverifieerde gebruiker bent kun je op elk moment van de dag je coins omzetten in euro's en deze laten uitbetalen. Er vinden elke dag uitbetaling plaats naar bankrekeningen in Europa.

Crypto valuta kopen

Snelle verwerking

Prijzen tegen de beste koers

Betaal direct via iDeal

voor de beste prijs
van elke aankoop
geen hoge fees
snel en betrouwbaar

Hoe kun je je coins verkopen?

In ons control panel kun je op elk gewenst moment een verkoop-order inschieten. Je munten worden dan omgezet in euro's voor de huidige koers. Hierna kun je deze uit laten betalen of andere coins aankopen.

Prijs gebaseerd op actuele koers.

Je coins verkopen voor de actuele koers? Bij Knaken kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen de actuele koersen digitale valuta kopen en verkopen.

Beveiligd systeem

Om te garanderen dat alles via onze site veilig is werkt Knaken met een goed beveiligd multi laags systeem. We werken met versleutelde offline wallets en betalen je na een transactie uit via de bank. Door dagelijks tijd te investeren in de controle en optimalisatie van onze compliance en cyber security maatregelen beschermen we ons systeem.

Kun je investeren in cryptocurrency?

De volatiliteit van de crypto valuta, ofwel de veranderlijkheid van de koers, maakt de valuta voor investeerders zowel risicovol als aantrekkelijk. Hierdoor is het aan te raden niet zomaar geld te stoppen in crypto currency. Verdiep je eerst goed in de risico's en stop alleen geld wat je kan missen in investeringen.

Diverse valuta verkopen

Bij Knaken kun je naast bitcoins ook andere digitale valuta verhandelen. We accepteren helaas ivm alle aankomende regelgevingen niet de verkoop van currencies die niet bij Knaken gekocht zijn.

Ik heb nog een andere vraag...

Ons support team staat van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur voor je klaar. Alleen op zaterdag en zondag zijn wij minder goed bereikbaar.