LOADING...

 
Knaken

Minicursus voor Heraclieden

 

Minicursus

Knaken minicursus

Meld je aan voor de Knaken minicursus

AllesOverCrypto Knaken
Feyenoord
Knaken

Minicursus en meer

Met trots presenteren we de Knaken e-learning. Dit is de plek waar we je meenemen door het platform om precies te laten zien hoe ons platform werkt. Onze e-learning is in samenwerking met AllesOverCrypto. Samen met hen hebben we de Knaken ervaring doorvertaald naar een e-learning. Het mooiste is dat de e-learning helemaal gratis is. Log in je met je Knaken account en begin gelijk met leren!

Wat ga je leren?

  • Je leert waarom crypto het geld van de toekomst is, wat het revolutionair maakt en welke soorten cryptomunten er bestaan.
  • Je leert hoe je eenvoudig je euro’s kunt inwisselen voor cryptomunten via Knaken.
  • Je leert hoe je beginnersfouten kan voorkomen en daardoor een killer start maakt.
  • Je leert hoe je zo veilig mogelijk omgaat met je cryptomunten en gegevens.

Hoe werkt het?

Stap 1. Je logt in met je knaken account. Geen Knaken account? Maak je niet druk, vul je e-mail in en je kan alsnog beginnen met het leerproces!

Stap 2. Vervolgens begin je direct met de e-learning, Niet genoeg tijd om de e-learning in een keer af te maken? Geen zorgen, het systeem onthoud waar je bent gebleven. Als je weer inlogt kun je direct verder gaan waar je was gebleven.

Stap 3. Maak de e-learning af en claim je eigen Knaken-cursusdiploma. Dit diploma laat niet alleen zien dat je het platform van Knaken onder de knie hebt, maar ook dat je alles over crypto weet.