Feyenoord

Feyenoord en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend. Knaken is de komende drie seizoenen Official Crypto Partner van Feyenoord.

Met een uniek crypto partnershipovereenkomst is samen met Feyenoord gezocht naar een echte Rotterdamse samenwerking. Knaken wil zich samen met Feyenoord profileren als een internationale speler in een snelgroeiende markt.

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord: "Ontzettend mooi dat we een partnership hebben kunnen afsluiten met een partij uit de voor het grote publiek nog relatief onbekende wereld van de cryptocurrency. We zijn onder de indruk van de kennis en kunde van Knaken en van de wijze waarop zij de verdere groei van het bedrijf hebben uitgestippeld. Dit partnership past perfect in onze recent gepresenteerde ambitie om partnerships te sluiten met bedrijven die het potentieel hebben om exponentieel te groeien. Met de hulp van de marketingkracht van Feyenoord hebben we de ambitie om Knaken in een paar jaar tijd uit te laten groeien tot één van de toppartners van de club."

Ronald Jonkers, directeur Knaken: "We zijn trots dat we ons als Official Crypto Partner aan een grote club als Feyenoord mogen verbinden. Samen met Feyenoord gaan we verder bouwen aan onze landelijke naamsbekendheid. Waarbij we denken dat de club, met haar bewezen resultaten als marketing- en activatieplatform, ons gaat helpen om een nog grotere doelgroep kennis te laten maken met onze eenvoudige en verantwoorde wijze van investeren in crypto’s. We kijken er naar uit om de Feyenoord- en voetbalsupporters die interesse hebben in crypto’s alle voordelen van het unieke platform van Knaken te tonen!"

Ontdek de wereld van cryptocurrency met Knaken.nl & Feyenoord!

Ben jij supporter van Feyenoord én geïnteresseerd in de wereld van de cryptocurrency? Of wil je graag starten met beleggen in crypto maar eerst jouw kennis vergroten? Meld je dan als Feyenoord-supporter geheel vrijblijvend aan voor de Feyenoord – Knaken.nl Crypto updates.

Zo ben jij als eerste op de hoogte van:

  • Exclusieve content, video's én learnings op het gebied van cryptocurrency vanuit Knaken.nl & Feyenoord.
  • Unieke win-acties die Knaken.nl organiseert in samenwerking met Feyenoord.
  • Alle voordelen die dit bijzondere partnership jou als supporter gaat bieden het komende seizoen.