Gnosis

Gnosis is een op Ethereum-gebaseerd platform waarop gebruikers kunnen wedden op allerlei evenementen en gebeurtenissen. Dankzij Gnosis kunnen mensen op een volledig gedecentraliseerde en dus eerlijke manier wedden op dergelijke gebeurtenissen. Op deze pagina lees je wat Gnosis is en krijg je tips voor bij het kopen van Gnosis.

crypto verkopen

Over Gnosis

Gnosis is een platform dat bovenop de Ethereum-blockchain is gebouwd. Het is daarom een zogenaamde decentralized application , of dApp. Het biedt een aantal producten, maar het vlaggeschip van Gnosis is zijn voorspellingsmarkt.

Op basis van de verwachtingen van de deelnemers wordt de mogelijkheid berekend dat een gebeurtenis op een bepaalde manier zal eindigen. Hier volgt een voorbeeld hoe een voorspellingsmarkt ongeveer werkt.

Stel iemand stelt de vraag “Waar zal Unilever zijn nieuwe hoofdkantoor vestigen?” en geeft daarbij Rotterdam, London, Amsterdam en Anders als mogelijke uitkomsten, dan kunnen de gebruikers van Gnosis hun tokens inzetten op de optie die zij verwachten uit te zien komen. Naarmate de tijd verstrijkt en er meer informatie beschikbaar komt, zullen de gebruikers hun tokens mogelijk op andere posities inzetten. Hierbij wordt de meest waarschijnlijke optie meer waard en de andere opties juist minder. Zodoende kan men meer waarde genereren met hun Gnosis.

bitcoin kopen

Gnosis (GNO) veilig en simpel kopen via Knaken

+

Gnosis, afgekort GNO, is een ERC-20 token. De cryptocurrency kan bij de meeste grote cryptocurrency exchanges gekocht worden. Gnosis kopen kan bijvoorbeeld bij Kraken en Binance.

Natuurlijk kan GNO ook via over-the-counter (OTC)-platforms gekocht worden. Dit zijn bedrijven, vaak lokaal, die Gnosis aanbieden voor de verkoop. Het voordeel van deze platforms is dat de klantenservice vaak te bereiken is in je eigen taal omdat het om lokale bedrijven gaat.

Daarnaast bieden deze platforms meer privacy. Wel kan het kopen van Gnosis het voordeligst zijn wanneer je het via een exchange koopt.

ethereum kopen

Gnosis (GNO) veilig en simpel verkopen via Knaken

+

Gnosis, of GNO, verkopen kan tegenwoordig zeer gemakkelijk. Dit kan bijvoorbeeld op een exchange. In dat geval heb je de GNO binnen enkele drukken op de knop verkocht. Natuurlijk kan je je Gnosis ook op een andere plek verkopen, zoals via de eerder genoemde OTC-platforms.

Knaken helpt je veilig en simpel gnosis aan te kopen of te verkopen. Het maakt niet uit of je een beginner of veteraan bent. De drie simpele stappen gelden voor iedereen.

• Selecteer je cryptocurrency
• Betaal via de betaalmethoden zoals IDEAL.
• Ontvang en beheer je crypto in je Knaken dashboard of eigen wallet.

bitcoin kopen

Waarom mensen Gnosis kopen of verkopen?

+

Gnosis is een gedecentraliseerd voorspellingsplatform, wat een grote markt is. Het kan daarom zo zijn dat het platform steeds meer gebruikers zal zien waarmee de GNO-koers kan gaan stijgen. Hiermee kan Gnosis worden gekocht als lange termijn investering.

Daarnaast kan je besluiten actief te gaan handelen met Gnosis. Dit houdt in dat je de cryptocurrency koopt wanneer de prijs laag is en weer verkoopt wanneer de koers wat gestegen is. Hierbij is onder andere technische analyse nodig. Bij het actief handelen komen veel risico’s kijken omdat de Gnosis-koers, net als de meeste andere cryptocurrency-koersen, zeer volatiel is.

Daarnaast kan je natuurlijk Gnosis kopen om mee te doen aan de weddenschappen die op het platform worden gehouden. Zodra je Gnosis in je wallet hebt staan kan je meedoen!

bitcoin kopen

Waarom kiezen voor Knaken?

+

• Veilig & Simpel.
• Geen extra kosten.
• Crypto beheren via je Knaken Dashboard of eigen wallet.
• Knaken heeft een eigen exchange.

bitcoin kopen

Belangrijke tips bij het kopen/verkopen van Gnosis

+

Zoals altijd is een van de belangrijkste dingen die je op orde moet hebben voordat je Gnosis koopt, je cryptocurrency wallet. Dit is een stukje software waarmee je je GNO kan opslaan. Dit kan zowel in een software, hardware of online wallet. Deze laatstgenoemde wallet is het onveiligst aangezien je altijd met het internet verbonden dient te zijn om bij je Gnosis te kunnen.

Het beste is om er in ieder geval voor te zorgen dat je je eigen private key hebt, de sleutel waarmee je je GNO kan versturen en verkopen. Een hardware wallet, een soort USB-stick, is de veiligste optie aangezien je je Gnosis hierop kan zetten en de wallet vervolgens bijvoorbeeld in een fysieke kluis kan leggen voor extra beveiliging.

Wanneer je een goede wallet hebt uitgezocht, ga dan op onderzoek uit naar bedrijven die Gnosis verkopen. Zoek naar recensies van andere klanten zoals op Trustpilot, en kijk of er reacties op het internet zijn van gebruikers die gebruik hebben gemaakt van de diensten van een bedrijf. Ziet een website er verdacht en goedkoop uit, blijf dan verder zoeken.

Het is ten slotte aan te raden om alleen geld dat je echt kan missen in Gnosis te stoppen. Ook voor Gnosis geldt dat de koers behoorlijk volatiel kan zijn. Het kan daarom zomaar zo zijn dat je Gnosis binnen een kort tijdsbestek nog maar weinig waard is. Maak dus een verstandige keuze.