Cryptovaluta kopen

Koop en verkoop van cryptovaluta

Knaken is een handelsplatform om digitale valuta zoals Bitcoin snel en eenvoudig te verhandelen.

Crypto valuta kopen

Snelle verwerking

Prijzen tegen de beste koers

Betaal direct via iDeal

voor de beste prijs
van elke aankoop
geen hoge fees
snel en betrouwbaar

Wat is Bitcoin?

Bitcoin is de bekendste digitale valuta. Het geld is niet tastbaar, maar bestaat alleen op internet. Je bewaart het digitale geld in je Bitcoin wallet. Je betaalt gemakkelijk en goedkoop met bitcoins, omdat je het overmaakt naar een persoon of bedrijf zonder tussenkomst van een bank. Voor meer informatie over deze cryptocurrency bekijk je onze veelgestelde vragen.

Hoe werkt het?

Vul het bedrag in euro's in en kies de cryptovaluta die je wilt kopen. Je ziet vervolgens direct hoeveel je betaalt en hoeveel digitale valuta je ontvangt. Klik op "kopen", selecteer je bank en volg de betalinginstructies. Zodra je de transactie bevestigt, staat de valuta vrijwel direct in je wallet.

Wat kun je met Cryptovaluta?

Cryptovaluta is digitaal geld en zijn daarom net zo te gebruiken als euro’s en andere valuta. De Bitcoin wordt door steeds meer bedrijven geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Een paar van de mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: sparen, beleggen, onderling uitwisselen of betalen. Je kunt er overigens ook Pizza's van kopen bij thuisbezorgd.

Kun je investeren in cryptocurrency?

De volatiliteit van de cryptovaluta, ofwel de beweeglijkheid van de koers, maakt de valuta voor investeerders zowel risicovol als aantrekkelijk. Aan de ene kant loop je namelijk het risico geld te verliezen wanneer de waarde van de cryptocurrency, ofwel de digitale valuta, daalt. Aan de andere kant betekent een stijging van de waarde natuurlijk dat je er juist veel geld aan verdient.

Veilig Cryptovaluta kopen met iDEAL

Veilig Cryptovaluta kopen doe je via Knaken. Je betaalt via iDEAL, een betrouwbare en veilige betaalmethode. Daarnaast hebben wij onze systemen zo ingericht dat de digitale valuta offline is opgeslagen met versleutelde systemen, zodat we de veiligheid kunnen waarborgen.