AFC Ajax

AFC Ajax en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend. Knaken is de komende drie seizoenen Official Cryptocurrency Partner van Ajax. Ajax heeft als club de duidelijke ambitie om structureel bij de twintig beste clubs van Europa te horen. Via Ajax wil Knaken verder werken aan de Europese groeiambitie. Ook zullen Knaken en Ajax zich inzetten om het belang van verantwoord en veilig handelen in cryptocurrencies te benadrukken.

Ronald Jonkers, CEO Knaken: "We zijn sinds 2017 actief, hebben een sterke positie in Nederland en richten ons inmiddels op de gehele Europese markt. Ajax gaat ons helpen om enerzijds onze naambekendheid en vertrouwen verder te versterken en is anderzijds een mogelijkheid om aan een grote doelgroep te laten kennismaken met op een eenvoudige, veilige en verantwoorde manier handelen in cryptocurrencies. Met in het beste geval een win-win-win-situatie die voor ons, voor Ajax, en voor hun fans goed uitpakt."

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid. Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitlegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn. Wij bieden Knaken de mogelijkheid om dat via onze samenwerking te doen."

Ontdek de wereld van cryptocurrency met Knaken.nl & AFC Ajax!

Ben jij supporter van Ajax én geïnteresseerd in de wereld van de cryptocurrency? Of wil je graag starten met beleggen in crypto maar eerst jouw kennis vergroten? Meld je dan als Ajax-supporter geheel vrijblijvend aan voor de Ajax – Knaken.nl Crypto updates.

Zo ben jij als eerste op de hoogte van:

  • Exclusieve content, video's én learnings op het gebied van cryptocurrency vanuit Knaken.nl & Ajax.
  • Unieke win-acties die Knaken.nl organiseert in samenwerking met Ajax.
  • Alle voordelen die dit bijzondere partnership jou als supporter gaat bieden het komende seizoen.