Knaken Settle.

Torenhoge inflatie. Je euro-rekening verliest waarde waar je bijstaat. Dit heeft ons aan het denken gezet. Wat nu als je je portfolio nooit meer hoeft te verkopen? Knaken Settle maakt het mogelijk om aan je betaalverplichtingen te doen. Zonder je munten te verkopen en euro’s op te nemen.

Visie

Knaken Settle is een belangrijk nieuw product binnen het Knaken ecosysteem. Dit product helpt ons onze visie dichterbij de werkelijkheid te brengen. Namelijk het bijdragen aan de adoptie van crypto in onze maatschappij. Knaken Settle maakt het mogelijk om te betalen met je crypto portfolio. Dit betekent dat je geen traditionele bank hoeft te gebruiken om een betaling te doen! De grootschalige adoptie van crypto is begonnen en we zijn net van start.

Gebruik

Knaken Settle kan op twee manieren worden gebruikt. Om te betalen in een (web)winkel en om betaalverzoeken te sturen naar je vrienden, familie of collega’s.

Shop

De eerste en meest gebruikelijke manier van Settle is het kunnen betalen, online en offline. Dit betekent dat je straks bij je favoriete kledingwinkel kunt afrekenen met Settle en dus kunt betalen met je crypto. Je betaalt op een simpele manier, vergelijkbaar met de betaalmethodes waar je al bekend mee bent.

Betaalverzoeken

De tweede manier waarop je Settle zult gebruiken is om betaalverzoeken te sturen. Je kunt nu een betaalverzoek sturen naar je vrienden. Voor bijvoorbeeld het voorschieten van tickets of een drankje. Via onze app of portal kun je een betaalverzoek aanmaken. Vervolgens kun je deze link delen via e-mail, sms, whatsapp en vele andere manieren. Op het platform kun je vervolgens alle details rondom de betaling bijhouden.

Voordelen

  • Een van de belangrijkste voordelen is het niet te hoeven verkopen en opnemen van je portfolio om je rekening te betalen. Je doet het nu door rechtstreeks vanuit je portfolio te betalen.
  • Knaken Settle is gratis. Geen set-up fees. Geen 3% credit card kosten. Geen verborgen kosten. We verdienen ons geld met de wisseling van crypto naar euro en vice versa. Hiermee is Knaken Settle een van de goedkoopste manieren om te betalen.
  • Betalingen die je doet via Knaken worden direct verwerkt. Het geld staat binnen 10 seconden bijgeschreven op je account. Nooit meer wachten tot de volgende werkdag. Betalen in realtime.
  • Knaken Settle maakt gebruik van de laatste technologie op het gebied van cyber security. Hierdoor zorgen we ervoor dat je met een gerust hart je vrienden kunt betalen en betalingen kunt ontvangen.

Delen

Deel nu je eerste Settle met een van je vrienden en wanneer hij of zij een account opent worden ze onderdeel van je affiliates. Hierbij delen we 20% van de winst die we verdienen van deze klant met jou! Voor de rest van je leven! Daarnaast geven we bij Knaken iedereen een tientje cadeau voor zijn of haar eerste betaalde Settle. Dus in het kort, we delen de winst en jouw vrienden ontvangen € 10,- cashback op hun eerste Settle. Ff settle'n?

Knaken Settle maakt het mogelijk om je portfolio te veranderen naar een betaalrekening. Je hoeft nooit meer je portfolio te verkopen en de euro’s op te nemen naar je bank. Spaar in je favoriete valuta’s en bescherm jezelf tegen inflatie met Knaken Settle.

Ontdek meer blogs