Knaken Spaarpot! Staken zonder cryptokoers risico

Bij Knaken bieden we je de mogelijkheid je vermogen voor een vaste periode te “staken”. Dit is een moderne manier van rente krijgen over je spaargeld.

Waarom staking bij Knaken?

Misschien ben je al bekend met het staken van crypto. Met zogenoemde smart contracts, digitale contracten op de blockchain, is het mogelijk om crypto vast te zetten. Door dit te doen verdien je een beloning over tijd. Het vereist echter veel kennis om dit zelf op een veilige manier te doen en het brengt ook koersrisico met zich mee. De koers van crypto kan bijvoorbeeld harder dalen dan de beloning waardoor je onderaan de streep geld kan verliezen.

Knaken Spaarpot

Bij Knaken we het product Spaarpot aan waarmee je veilig en simpel Euro kan staken, zonder je zorgen te maken over de koersen van crypto. Je zet simpelweg een bedrag in Euro bij ons vast voor een zelf gekozen periode, waar je dan een vast percentage rente over krijgt. Vanaf nu kun je tot wel 7% rente ontvangen.

Merge

Knaken Spaarpot voor jou?

Sparen is mogelijk met elk gewenst bedrag. Je kunt meteen beginnen als je een geverifieerd account hebt en een bedrag in euro’s op je account hebt staan.
Let wel goed op dat je het bedrag dat je hebt gestaked/ingezet niet tussentijds kan opnemen. Dus zorg ervoor dat je de juiste periode kiest!

Ontdek meer blogs